Badeværelset opgraderinger & Remodeling Info

May 4

Badeværelset opgraderinger & Remodeling Info

Før opgradering og remodellering badeværelset, bør du finde ud af hvis du ønsker at rive ud nogen vægge og ændre badeværelse som en helhed. Mange husejere ønsker, at de havde større badeværelser og dit hjem kan have plads til at udvide, men nogen udvidelser skal tage i betragtning rør i badeværelset vægge, da redesigne rørsystemet kan være dyrt.

Planlægning

Badeværelse Renovering omkostninger omfatter ikke kun materialerne, men også arbejdskraft. Når du opdager, at du kan køre ud af finansiering, vil du sandsynligvis ønsker at skære ud nogen ekstra bekvemmeligheder og luksus, i stedet holder sig til essentials indkvartering dampbruser. Også, Badeværelse Renovering ofte føre til uventede ændringer og spildte materialer, der kan koste ekstra penge, så du skal sørge for at du har en pude af kontant før renovering af badeværelset. Da hjem lånekapital er fradragsberettigede, vælger mange husejere denne indstilling, når renovere hjemmet.

Kampprogram

Erstatte badeværelse inventar kan tage mindre planlægning end at genopbygge hele badeværelset. Men mange af inventar kan være nogle af de største udgifter, især hvis du gerne vil have en state-of-the-art toilet eller badekar.

Kabinetter

De billigste badeværelsesskabe er stock badeværelsesskabe, der kun skal installeres i badeværelset. Dog de bestand frysere måske ikke har den stil, du leder efter eller badeværelset kan have en usædvanligt design og lager skabene måske ikke passer i dit badeværelse. Men store hjem forbedring butikker har et større udvalg af kabinetter at vælge imellem, så du vil sandsynligvis finde et kabinet, der passer til din stil.

Gulvbelægning

Hårdttræ gulv badeværelser er tilgængelige, men de skal have meget gode beskyttende belægninger til at holde vandet fra vridning træ, potentielt ødelægge det. Keramiske fliser foranstaltninger op bedre for fugt, men keramiske fliser kan være dyrere. En billigere løsning for badeværelsesgulv er vinylgulve, ifølge hus Flipping Helper.

Ekstra funktioner

Kan du tilføje ekstra funktioner til dit badeværelse, der kan tjene forskellige funktioner. Nogle af badeværelserne kan få kolde, og et badeværelse varmeapparat kan medvirke til at reducere denne kulde. En udstødning fan vil trække fugt ud af badeværelset, bidrage til at mindske problemer med skimmel og meldug.

Belysning

Noget så simpelt som ny belysning kan ændre et badeværelse til bedre. Utilstrækkelig belysning kan gøre grooming vanskeligere fordi pletter bliver mindre synlige. Dog kan lysdæmper lys bidrage til at gøre badeværelset mere afslappende. Mange ejere af badeværelse omfatter et sæt af dæmpet lys for den overordnede badeværelse belysning og tilføje et ekstra sæt af lysere lys for forfængelighed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com