Bænk skruestik værktøjer

December 20

Bænk skruestik værktøjer

Tænk på en bænk skruestik som din tredje hånd. Knyttet til dit arbejdsbord, dens kæber slå hårdt ned på dit arbejde til at holde den stabil i position og vinkel du nødt til at få arbejdet gjort. Fordi de er sikkert fastgjort til din workbench, kan kæberne også give en fast greb og udnytte når du kræver drejningsmoment eller tvinge til at få et veludført arbejde. Afhængigt af hvilken type projekt, du planlægger at gøre, er forskellige stilarter af bænken vises til rådighed til at hjælpe dig.

Klemme bænk skruestik

Som med andre typer, er en klemme skruestik frem for permanent at sikre en klemme skruestik til dit arbejdsbord med bolte, afholdt til dit arbejdsområde med en C-clamp. Fordi du ikke permanent fix det til en placering, tilbyder din klemme skruestik fleksibiliteten for at tage det i feltet eller flytte den til den bedste position på din arbejdsbord der passer til kravene til dit projekt. Klemme vises behøver normalt kæberne så bred som andre typer af vises, og deres bespændingsmekanisme er ikke så stærk som bolt-down vises tilbyder.

Maskinarbejders skruestik

Den mest almindelige skruestik optræder i workshops, er en maskinarbejder skruestik en no-frills grundlæggende redskab, at bolte sikkert til dit arbejdsbord. Med små, flade kæber har skruestikken evnen til at klemme arbejde projekter sikkert, eller i nogle tilfælde kan bruges til at flade materialer i sit greb. Maskinarbejders vises er arbejdsheste normalt designet til tunge daglig brug.

Rør skruestik

Rør vises er monteret med afrundede kæber klemme rør sikkert uden at klemme dem så hårdt de sammenbrud. Rør vises' jaws er ofte designet til at åbne bredere end andre typer af laster, med kæben bredder åbning 6 inches eller mere på high-end enheder. Mange typer af røret skruestik indarbejde en lille ambolt bag kæberne for lys metalbearbejdning så godt.

Kombination skruestik

En kombination skruestik er bygget med den flade, lige segment af en maskinarbejder skruestik kæber med den buede fastspænding af en pipe skruestik dybere i sine kæber. Disse all-purpose vises give dig med industriel-grade ydeevne i enten funktion, du har brug for dem til at udføre.

Woodworkers skruestik

For at klemme bløde træsorter sikkert uden skæmmer eller bide i deres overflade, en woodworker skruestik funktioner kæber med stor fastspænding overflader, nogle gange større end 6 tommer bred. Tilsætning af styreskinner til skruestikken holder pres lige på begge ender af kæben, som du stramme skruestikken. Vigtigste skruen kan være forbundet med en mere delikat banen end andre typer af skruestik, så du kan stramme kæberne mere præcist uden at risikere split woods, der kommer med over stramning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com