Bærbar klimaanlæg, der ikke behøver et vindue

November 8

Bærbar klimaanlæg, der ikke behøver et vindue

Sådan stay cool i et rum uden vinduer kan være en gåde. Sådan stay cool i dit hus, som du flytter hele et antal værelser, hvoraf nogle har vinduer, hvoraf nogle ikke er en anden gåde. Heldigvis er der en løsning: en bærbar klimaanlæg, der ikke kræver windows. Sådanne maskiner er (relativt) kompakt elektriske enheder, der svarer til space varmeapparater men udføre den modsatte funktion.

Soleus luft

Soleus luft fremstiller en bred vifte af bærbare klimaanlæg; Virksomheden producerer 18 modeller i alt. En række af disse modeller, såsom PA1-12R-32, kræver ikke windows til at fungere. PA1-12R-32 fungerer som en air condition, et varmeapparat, en luft purifier, en affugter og en fan. På aircondition tilstand, den PA1-12R-32 producerer 12000 britiske termiske enheder (BTUs) af magt, som er den mængde strøm, der kræves for at hæve 1 lb. af vand 1 grad Fahrenheit. Enheden er designet til at fordampe alle overskydende vand, eliminerer behovet for et udstødningssystem.

MovinCool

MovinCool er en division af DENSO Corporation at fabrikanterne bærbar klimaanlæg for små og store rum. I 2010 producerer virksomheden 13 modeller af bærbare klimaanlæg, hvoraf ingen kræver et vindue til brug. En sådan enhed, PC7, er designet til brug i lukkede rum, såsom soveværelser, og tilsvarende proportioneret kvartaler. Enheden fungerer på 9000 BTUs timen og vil køre på mindst 105 volt og højst 125. Ligesom Solues enheden, er PC7 designet til at fordampe akkumulerede fugt, så der kræves ingen udstødningssystem.

Danby

Verdensomspændende hjem apparat leverandør Danby producerer en bred vifte af bærbare klimaanlæg, der ikke kræver windows. En sådan enhed, DPAC10010, opererer på 10.000 BTUs og er udstyret til at gemme op til 54 pt. i en 24-timers periode. I modsætning til MovinCool og Soleus luft enhederne, Danby klimaanlæg ikke fordamper fugten. Men de kan tømmes manuelt eller direkte når forbundet til vandledninger. De kræver således ikke udstødningssystemer, der skal sendes ud af windows. DPAC10010 er udstyret med et LCD-display og tre fan indstillinger og er foregav at afkøle op til 450 kvadratfod af plads. Andre Danby aircon enheder kan håndtere større pladskrav.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com