Bærbare elektriske varmeovne forbrugeroplysning

November 23

At vælge en el-radiator til dit hjem kan være svært med det store antal af forskellige modeller på markedet. Vide hvad man skal kigge efter kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Typer

De to mest almindelige former for elektriske varmeapparater er tvunget luft og strålende. Tvunget caloriferer vil blæse varm luft og varme op et værelse hurtigt, men har tendens til at bruge mere energi. Varmeovne er langsommere og ikke så effektiv i store værelser men er mere energi-effektive.

Magt

Elektriske varmeapparater er bedømt af watt; jo højere watt, de mere varme vil blive produceret. De fleste varmeapparater køre på 1500 Watt, men mange har lavere strømstyringsindstillinger for at spare energi.

Størrelse

Vælge en større varmelegeme kan hjælpe spare elektricitet, fordi mere magtfulde enheder ikke behøver at køre så lang tid at varme op i rummet.

Elforbrug

Konstant kører et varmeapparat kan øge din elregning. Modeller med indbygget termostater kan hjælpe med at reducere omkostningerne ved at slukke ovnen når rummet når den ønskede temperatur.

Sikkerhedsfunktioner

Mange varmeapparater kommer med automatisk overophede sensorer, som slukke ovnen, hvis elementet bliver for varmt. En anden indslag hen til kigge efter er en snuble sensor, som lukker enheden, hvis den er slået.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com