Bærbare genopfyldning Air Tank luft værktøjer

June 14

Bærbare genopfyldning Air Tank luft værktøjer

Luft værktøjer er drevet af en løbende strøm af højt tryk luft. Mindre kommercielle kompressorer fylde en luft tank med komprimeret luft mellem 100 og 150 PSI, og større kompressorer kan fylde en HPA cylinder op til 3000 PSI. Når tank trykket falder under et forudbestemt niveau, kompressoren spark på, og fylder tanken. Forskellen mellem en tank med en vedhæftet kompressor og en genopfyldning tank er genopfyldning tanken har en begrænset mængde luft. Den bærbare genopfyldning tank fungerer derfor kun redskaber, der indtager små mængder af luft.

Dæk luft Chuck

En luft chuck for bil eller cykeldæk vil operere fra en bærbar trykluft tank. Trykket i tanken er mellem 100 og 150 PSI, og automotive dæk fungere i nærheden af 35 PSI. Air chuck vil levere luft i dæk indtil genopfyldning tank trykket falder til et niveau, der svarer til trætte.

Luft slag kanoner

En bærbar luft tank vil drive en luft slag pistol. Disse kanoner skyde en blyant tynd strøm af luft som blæser væk slibning støv eller så støv fra shop arbejdsbord. I mange applikationer, en ren arbejdsområde er afgørende for at fuldføre en opgave, og bærbare air tank vil arbejde konsekvent indtil tanken er ud af luften.

Pneumatisk gravering Pen

En lille gravering pen kan fungere for en kort tid fra en genopfyldning air tank. Værktøjet bruger meget mindre luft end en roterende vinkelsliber eller indvirkning skruenøgle, som aldrig kunne betjenes på en flytbar tank. En typisk gravering pen behov 90 PSI til at fungere, og kun bruger 1 kubikfod luft pr. minut (CFM). Afhængigt af størrelsen af tanken, ville luftfartsforetagendet få begrænset brugen af dette værktøj fra en flytbar tank.

Lille Brad soempistol

Kommercielle sømning og hæftning kanoner indtager forskellige mængder af luft. En flytbar tank ville aldrig fungere en indramning eller tagdækning sømpistol, fordi disse værktøjer forbruge for meget luft med hver udløse pull. Dog skud en brad sømpistol, og et lille tæppe eller polstring hæftemaskine forbruger kun.03 til.05 kubikfod luft pr.. Disse værktøjer kunne operere på en flytbar tank i en nødsituation, og giver en begrænset mængde af skud.

Ubrugelige værktøjer

De fleste luft værktøjer forbruger store mængder af luft, og vil ikke fungere i mere end et par sekunder på en bærbar luft tank. Mekaniker shop værktøjer herunder roterende værktøjer, roterende kværne, slagnøgler, kan luft hamre ikke drives på en flytbar tank. Tilsvarende ville høj brug Tømrer værktøjer såsom indramning soempistol eller tagdækning soempistol kun fyre et par gange på en flytbar tank. Air brush maling udstyr kræves et pres reguleret, ensartet luftstrøm. Disse værktøjer vil også ikke operere på en flytbar tank.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com