Bærbare opvaskemaskine retninger

October 20

Bærbare opvaskemaskine er beregnet til privat brug, som regel i meget små rum hvor permanent opvaskemaskine ikke kan installeres. Opvaskemaskinen er er på hjulene og forbundet til vandhane på en vask samt en strømforsyning når i brug, og afbrudt fra vand og strøm og gemt i et andet område når de ikke er i brug. Flere forskellige virksomheder fremstiller bærbare opvaskemaskine. Enhederne er relativt ligetil at bruge, men bør kun betjenes af voksne på grund af brugen af varmt vand og elektricitet.

Instruktioner

•Køre den vand i vasken hvor opvaskemaskinen vil være tilsluttet, indtil vandet er varmt, så slukke vandet. Fjerne vand stik fra bagsiden af opvaskemaskinen og tillægger vandhanen. Bemærk, at nogle typer af bærbare opvaskemaskine vandhane forbindelser kræver skive, skærmen og skærmen indehaveren/perlator skal fjernes fra slutningen af vandhanen, før du tilslutter adapteren.

•Skub ned på flip oven på stik mens skubbe stikket på vandhanen. Når stikket skubbes helt op på vandhanen, frigive krave til snap på plads.

•Sæt de store slange, der tilsluttes vandhanen adapter i vasken afløb. Tænd det varme vand og sæt opvaskemaskinen i en stikkontakt. Hæld dispenser cup automatisk opvaskemaskine vaskemiddel, og skyl støtte ind i skyl støtte dispenser kop. Luk dispenser cup låg.

•Tryk på eller Vælg den ønskede vask. Vælge en "Light" eller "Delicate" vask til Kina eller andre elementer, knuses, "Normal" vask for de fleste retter med normal jord og snavs, og "Tunge" vask eller "Gryder og pander" til større emner eller tungere jord niveauer. Tilføj eventuelle andre vask indstilling cyklusser, som "Ekstra skyl" for ekstra skylning, eller "Opvarmet tør", hvis du har valgt en delikat vask. Tryk på eller vælg "Start" for at begynde.

•Drej off det varme vand når opvaskemaskinen er færdig med at vaske. Afmonterer opvaskemaskinen og vind-el-ledningen. Skub udløserknappen pres på vandhane connector, så Tryk ned på kraven på stikket for at frigøre stikket.

•Udtøm vand fra slanger ind i en stor container hvis vasken er angivet mere end 34 inches fra gulvet. Anbring enden af slangen i containeren hold beholderen og slange mod gulvet at dræne det overskydende vand. Hvis vasken er beliggende mindre end 34 inches fra gulvet, skal vandet have drænet direkte i vasken afløb under opvaskemaskine brug.

•Opbevar den vandhane connector, slanger og magt ledning på bagsiden af opvaskemaskinen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com