Bærbart, eldrevet værktøj til træbearbejdning

June 17

Bærbart, eldrevet værktøj til træbearbejdning

Akku, bærbare magt værktøjer giver brugeren bedre mobilitet og højere komfort. Mindre end deres kolleger i træbearbejdning shop, er de håndholdte bærbare versioner af disse værktøjer drevet af et genopladeligt batteri. Vær dog forsigtig med bærbare magt værktøjer som Los Alamos National Laboratory advarer om, at de kan være mere farligt end standard elværktøj.

Bærbare skrue pistol

Når du ikke bruger negle, kommer skrue kanoner meget handy. En bærbar skrue pistol vil have en batteripakke på det, hvilket betyder, at du ikke behøver at blive chikaneret med forlængerledninger og finde et stik i området, du arbejder. Du kan hylster denne pistol i dit værktøj pose og klatre op på taget, hvis du ønsker. Dette værktøj har et skaft i spidsen, du løsne, sætte din boret i, og stram derefter igen. Dette tillader dig at bruge din pistol med mange forskellige bits til forskellige formål; skrue skruer eller boring af huller i træ. De fleste af disse kanoner har en forward og reverse switch til at ændre den retning, at hovedet vender.

Træ sømpistol

Brug træ soempistol for udformningen af et hus eller gøre en kabinet. De to projekter vil kræve forskellige søm kanoner selv. Indramning soempistol skyde tunge, tykkere negle beregnet til indramning. Kabinet arbejde kræver tyndere "efterbehandling negle" og lidt mere subtilt, en lavere powered pistol. Disse produkter er transportabel og kommer i Akku sorter. Soempistol har blade, der holder der holder en stor klip af negle, vil mængden af negle i et magasin afhængigt af den type og størrelse af neglene. Nogle indramning soempistol har et søm lockout system til at undgå tomme fyring af negle. Dette system kræver, at du til at skubbe hovedet af sømpistolen i skoven, frigive låsen mekanisme gør det muligt pistol til at skyde. Pistolen vil ikke fyre ved blot at trække på aftrækkeren.

Bærbare bælte Sander

Bruge et bælte sander til at give en glat finish til træoverflader såsom dem, der kræves på møbler, frysere og træ gulve. Båndslibere er udstyret med endeløse slibning bælter i forskellige kvaliteter eller gryn og i størrelser der spænder fra 2 til 4 inches. Bæltet kan ændres, når det bliver slidt. For at slibe overfladen, objektet skal være sikret fast og bælte sporet bør bringes på linje med korn af træ. Surfacing startes fra den bageste side først så at udjævning kan gøres som maskinen bevæger sig fremad. Da maskinens vægt lægger tilstrækkelig pres, bør bælte sander ikke trykkes ned. Dette værktøj er en bærbar version af tungere sanders fundet i en træ arbejder shop.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com