Bære Tolerance af Svingel

April 13

Indført til USA i 1800-tallet, er Svingel, Festuca arundinacea, en cool sæson flerårig græs, der fungerer bedst på veldrænet, organisk rige, ler-baseret jord. Plantet i efteråret måneder, Svingel indskud dybe rødder og, endnu en gang godt etableret, kan dyrkes på de fleste områder af de Forenede Stater undtagen de områder, der er konsekvent tørre. Svingel trives i mere fugtige forhold, men har tørke-tolerante egenskaber.

Optimale vækstbetingelser

Svingel er de fleste slid tolerant i områder af optimale vækstbetingelser. Ifølge University of Texas kooperative udvidelse er Svingel veltilpasset til overgangszonen i USA, hvor varm sommer betingelser forhindre vækst af cool sæson græsser og klimaet er for koldt i vintermånederne til at støtte varme sæson græsser. Slid tolerance er høj i korrekt vedligeholdte Svingel vokset i Oklahoma, Arkansas, Missouri, Tennessee, Kentucky, Virginia, North Carolina, Georgia og Texas.

Tilpasningsevne

Med 11 sorter af Svingel tilgængelige, der er formuleret sorter for tilpasningsevne til en bred vifte af vækstbetingelser i andre områder af landet. I det sydlige stater det er tolerant over for lette og tunge skygge og er i stand til at forblive grønne hele året når korrekt vandede. I områder hvor græsset naturligt går hvilende i vinter, give etablerede rodsystemer af en velholdt Svingel græsplæne stadig gode tolerance af slid.

Brug

Ideel slåning højder af 1,5 til 3 inches høj holde beboelses- og kommerciel brug af Svingel til græsplæner, Fællesskabet komplekser, parker og som en fast bestanddel af golfbanen roughs. Det er ikke som slid tolerant som bermuda græs eller zoysia græs. I områder hvor kortklippet græs eller løbende selv slåning mønstre tjene et bedre formål, bermuda eller zoysia græs er den mere tolerante over for græsser i områder hvor betingelser støtte alle tre.

Holdbarhed

Korrekt plantet og vedligeholdt Svingel er resistente over for de fleste turf grass sygdomme. Nyplantede Svingel kan blive offer for fusarium blight. Leaf spot og brun plet har dokumenteret så skadelig fastlagt Svingel græsplæner. Af de skadedyr, der er kendt for at være skadelige for Svingel, forårsager hvide larver mest skade. University of Texas kooperative udvidelse anbefaler behandle hele græsplænen for hvide larver, hvis de findes i ethvert område større end 3 kvadratfod.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com