Baggård Deck Design Idéer

April 12

Baggård Deck Design Idéer

Uanset om din baghave er store eller små, kan tilføjes det et dæk jazz op ydersiden af dit hjem og øge dit hjems værdi. Du kan tilføje et dæk næsten hvor som helst udendørs, så om du behøver en afslappende sted langt fra hjemmet eller et sted at grille, tilføje et dæk kan løse problemet.

Keep It Simple

Hvis din værftet er små eller du bare forsøger at skabe en grundlæggende udendørs rum, holde det simpelt og opbygge et grundlæggende dæk, såsom en hævet eller platform dæk. Hævet dæk er typisk mange fødder væk fra jorden, almindeligt forekommende på forskudt plan boliger og ofte bygget som en arbejdsnedlæggelse område direkte fra et hjem, hvor døren ikke er i jordhøjde. Hævet dæk typisk har mindst én flyvning af trappen fra jorden til dæk, men platformen dæk er typisk lav til jorden, uden behov for trappen, og ofte lavet som fritliggende dæk, placeret andre steder i gården.

Bland det

Hvis en straight, enkel dæk er ikke, hvad du ønsker, oprette et dæk, der går et par fødder fra dit hjem, derefter trin på din gårdhave. Dæk, der opfylder et andet materiale, som mursten, kaldes midlertidige dæk; Hvis denne type af dæk ikke er for dig, men du ønsker noget lidt anderledes, tilføje dybde til din dæk ved at designe en med flere niveauer. Gøre din niveauer så stor som dit område tillader, og oprette så mange niveauer som du kan lide, selvom de fleste flere niveauer dæk har mindre end fire niveauer.

Tilføj på

Hvis dine dæk design ser også grundlæggende, tilføje til det. Tilføje ekstra trappen, eller oprette en udendørs spise plads eller køkken. Installere indbygget plantageejere du kan matche dine dæk, gøre en indbygget bænk for siddepladser eller tilføje skinner til dekoration og sikkerhed.

Være forskellige

Hvis den sædvanlige kvadratiske eller rektangulære dæk ikke passer til din stil, skabe et mere usædvanligt formede dæk. For eksempel, bygge en cirkulær dæk i midten af din terrasse eller plæne, eller oprette bugtende deck stier fra én platform eller rejst dæk til en anden. Ønsker en trekantet dæk? Prøv det.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com