Baggård kompostering

September 4

Baggård kompostering

Tilføje organisk kompost beholder eller havejord er en måde at berige det og forbedre dens kvalitet. Selv om kompost er kommercielt tilgængelige, gør det selv er en enkel procedure, der genbruger køkken og værftet affald og reducerer mængden af affald på lossepladser. Du kan oprette baghave kompost i en skrald tønde eller en bedrift enhed. Inddrage børn i processen for at lære dem om nedbrydning, mikroorganismer og levesteder.

Instruktioner

Sne-hegn bedrift enhed

•Measure og skitse en 3-mund-square skraverede område i din baghave, der har godt afdrypning jord. Spredt pulveriseret kridt over jorden for at skabe kvadratet. Skub fire 5-foot-tall træ indlæg gennem jorden i hvert hjørne af den markerede disposition.

•Klippe sværvægter wire til 10 -, at 12-tommer-længder. Vind sne hegnet omkring stillingerne.

Uddelingen hver post til sneen hegn ved hjælp af længder af sværvægter wire. Twist hver ledning med tang til at forhindre det i at komme løs. Også sikre enderne af hegn med længder af tråd.

•Tilføj køkken og værftet scraps i sne-hegn bedriften enheden. Suppleant 4-tommer-tykke lag af "grønt affald" (græs udklip, nåletræ planter, ukrudt, grøntsager og frugt peeling) og "brun affald" (kaffe filtre, hårdttræ stiklinger, tørrede blade, strå og pap) indtil din kompost bunke 4 inches fra toppen af bedriften enheden. Bruge en haveslange til at fugte indholdet og slå dem med en pitchfork to gange hver uge.

Tumbling tønde

•Rengør en 35-gallon plastic tønde med sæbevand og lader det tørre. Sørg for tønden har et stramt låg. Bore 1/2-tommer-dækkende drænhuller gennem låget, base og kroppen af tønden. Undgå at bore huller mindre end 1/8 tomme.

•Fyld tønde med vekslende lag af "grønne" og "brune affald" indtil affald er 5 inches fra toppen. Fugte indholdet af tønden let ved hjælp af en slange og sæt det øverste låg. Ideelt set bør indholdet dræne dråber vand når klemt. Tilføje savsmuld for at absorbere overskydende fugt, hvis du våd indholdet for meget.

•Measure længde og bredde af tønden. Bruge mursten til at bygge en kort rektangulær disposition på godt afdrypning jord i et skyggefuldt hjørne af din værftet. Placer tønden på sin side inde denne mursten omrids, som vil holde det på plads. For at styrte komposten, fjerne mursten fra lange ende dispositionen og skubbe tønden i hele din værftet. Gøre det to gange om ugen. Bagefter, roll tønde tilbage inde i dispositionen og udskifte murstenene.

Tips & advarsler

  • Skære, hugge, blend eller bryde større stykker affald til 2-inch firkanter, der er lettere at nedbrydes.
  • Kompost tager mellem seks måneder til to år at form, afhængigt af størrelsen af bunke og mængden af indsats, du lægger ind i det.
  • Fugte indholdet af den enhed eller tønde ofte, så de forbliver let fugtig på alle tidspunkter. Undgå at fugte dem for meget.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com