Baggård Rink Tips

August 9

Næsten hver kid, der nogensinde har elsket at skøjte eller spille hockey har drømt om at have en skøjtebane i hans baghave. Og glæden ved at lade barnet gå lige ud af bagdøren og skate, når han føler sig som det har forårsaget mange fædre til at prøve at bygge en. Når din rink er bygget, men skal det også vedligeholdes i hele sæsonen skøjteløb.

Brug ikke sne for en kant

Din første indskydelse, når de søger efter en billig grænse for banen sandsynligvis vil være at bruge hårdt pakket sne. Hvis du ikke bor i Alaska eller koldere dele af Canada og USA, ikke afhænge af sne til at holde banen. Varmere temperaturer vil til sidst ankommer og ødelægge din rink.

Ramme Rink med havearbejde skinner

For at ramme skøjtebanen, brug hårde plast havearbejde skinner. De har justerbare ærmer, der vil holde 2 x 4 brædder og kan vinkles på 90 grader til hjørnerne. Sæt dem i jorden med parentes (som bør være inkluderet), anker 2 x 4's i klemmerne på toppen, og du vil have en robust ramme klar til at holde en liner. Par baggårde har nok plads til en standard-størrelse skøjtebane, men hvis du bygge en mindst 25 fødder af 32 fod, vil der være plads nok til at skate og opsætte nogle mål for hockey.

Køb en stærk plastik Liner

Nøglen til at holde vand fra siver ud, når du fylder banen er at bruge en stærk plastik liner. Brug køje silo plast, som kommer i store ruller og er meget tyk. Du kan sikkert få et par år ud af det på en skøjtebane. Køb det på en gård eller landbrug butik. Store plastik maling presenninger også arbejde godt. Bruge tunge gauge presenning.

Fjerne sjappet sne

Hvis pløret, våd sne begynder at bygge op på din rink, slippe af med den. Hvis det bliver på isen for længe og temperaturen falder, bliver din rink ud omløb for resten af sæsonen.

Ikke sprøjte vand at dukke op igen

Aldrig sprøjt vand på din rink forsøge at dukke op igen det. Spray vil forlade banen ru og clumpy. Bruge en regelmæssig slange og lade vandet flyde ind på banen naturligvis. Sørg for at fugte hele overfladen af banen. Dette vil give det en meget glattere overflade.

Sætte linjer Under isen

Hvis du ønsker din rink at have et professionelt udseende med streger, cirkler og emblemer, bruge part streamers og silkepapir. Sætte en lille vand direkte på dem, så de holder sig til banen, og derefter lade vandet flow over dem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com