Bagworms på Leyland cypres

February 17

Leyland cypresser (x Cupressocyparis leylandii) er hybrid stedsegrønne træer populære i det sydøstlige USA. De vokser mellem 60 og 70 fod høje med en 12 - 20-fods spredning. De har pyramide former, blågrønne eller dyb-grønne blade og rødlig bark. Bagworms er alvorlige skadedyr på Leyland cypresser, efter Clemson Cooperative forlængelse. Skaderne varierer afhængigt af sværhedsgraden af angreb.

Identifikation og livscyklus

Voksne mandlige bagworms (Thyridopteryx ephemeraeformis) er en type af clear-vinget møl. De mørke, behårede organer og 1-inch vingefang. Voksne kvindelige bagworms har gullige, larvaelike organer uden ben eller vinger. De tilbringer deres liv inde kegle-formet tasker lavet af insekt silke og plante dele. I efteråret frigiver kvindelige en pheromone, der tiltrækker mænd til hendes taske. Hun lægger mellem 500 og 1.000 æg inde i tasken efter parring og dør. Æggene klækker til larver tidligt følgende sommer og begynde at danne små poser af deres egne, de bærer med dem som de foder.

Virkningerne af angreb

Bagworms angreb kan være svært at spotte fordi deres tasker ligner kegler. Som et resultat, identificerer husejere ikke altid problemet i tide til at forhindre omfattende skader opstår. Unge larver foder på den ydre overflade af løv, men ældre insekter strip Leyland cypresser af deres nåle. Lys bagworms parasitære forårsage symptomer såsom hæmmet vækst, men tunge skadedyrsangreb forårsage alvorlige bladtab eller endda træ død.

Kulturelle kontrol og rovdyr

Du kan minimere bagworms angreb af handpicking tasker fra Leyland cypresser. Ødelægge poser efter at trække dem fra træet, så at larver ikke flygte og vende tilbage til træet. Fugle som finker og spurve feed på bagworms. Plante frø-producerer planter for at tiltrække disse rovdyr. Nogle arter af tachinid fluer og parasitoid hvepse lever også af bagworms larver.

Kemisk og biologisk kontrol

Anvende kemiske insekticider til Leyland cypresser i juni, mens bagworms larver er stadig lille. Bagworms blive sværere at dræbe som de vokse sig større. De stoppe fodringen og begynde pupating i August, så kemikalier er mindre effektive end i begyndelsen af sommeren. Du kan også bruge gartneri olier eller insekticid sæbe til at dræbe unge larver. En bakteriel insekticid kaldet Bacillus thuringiensis indeholder bakteriesporer, at blive syg og dræbe unge bagworms. Dette produkt virker godt, når poserne er mindre end 3/4 tommer lang, men er mindre effektive mod større larver.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com