Baldakinen udsmykning ideer til en Kids værelse

November 3

Baldakinen udsmykning ideer til en Kids værelse

Børn ofte elsker hyggeligt, sikkert følelsen af at sove i en sengehimmel seng. Indkapslet i en verden af kan deres egen når sengetid eller nap tid ruller rundt, små forestille sig LUN i et telt i junglen, skjules i et skib kabinen mens på havet eller beliggende i en hule i skoven. Med forudgående planlægning og en dosis af fantasi, kan du installere en baldakin, der passer til dit barns interesser og personlighed.

Baldakiner for piger og drenge

Når du tænker på en baldakin, kan du forestille en pjusket, pink canopy er bedst egnet til en lille piges værelse, selvom baldakiner er passende for begge køn. Mens piger nyder ofte at princess følelse, der ledsager en sarte, feminine baldakin, kan små drenge foretrækker en camouflage baldakin, en camping telt baldakin eller en baldakin, der ligner et cirkustelt. Ved at skræddersy baldakin passer til sex og indstillinger af dit barn, kan du vælge indstillinger, der arbejder for drenge eller piger.

Du vælger et tema

Temaer for en sengehimmel seng er kun begrænset af dig og dit barns fantasi. Gennemgå Internet websites og postordre kataloger for baldakin ideer. Om du vælger at købe en baldakin eller oprette din egen katalog billeder kan generere ideer, der arbejder som en hoppe-off punkt til at vælge den perfekte baldakin for dit lille en seng. Hvis du er dygtige med en symaskine, besøge stof butikker for at finde materiale, der er dekoreret med et must-have mønster, der behager dig og dit barn.

Store-købte baldakiner

Mens store-købte baldakiner præsentere et mere begrænset udvalg, kan travle forældre foretrækker bekvemmeligheden. Baldakiner for børn er ofte dekoreret med favorit figurer fra juvenile film og tv-shows. En pop-up-bed telt er en rask, nemme alternativ til en faktiske baldakin for de mindre sæt. Springe tegneseriefigurer for ældre børn, der kan hurtigt vokse fra dem, og vælge indstillinger som streng baldakiner, der tillægger loftet og skabe en hyggelig alkove eller en baldakin, der tillægger væggen over hovedet af sengen og giver længder af forsigtigt draperet stof til at encase den øverste del af sengen.

DIY baldakiner

I stedet for shopping for en baldakin, hvorfor ikke bruge dine kreative evner til at gøre en one-of-a-kind sengehimmel seng til din favorit dreng eller pige? Vælg en seng, der har fire stillinger, hver forbundet med vandrette bjælker i de øverste hjørner. Vælg flere par af gardiner eller stof badeforhæng, hænge dem på kroge og vedhæfte kroge til skinner til at skabe en aura af privatlivets fred for dit barn. Alternativt kan hænge tråde af perler fra loftet over en regelmæssig twin seng, og tillade dem at drapere over kanten til at oprette et retro-look, der vil glæde.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com