Balkon Design Idéer

July 21

Balkon Design Idéer

Når det kommer til udsmykning, overser mange boligejere design potentiale af deres balkon. Som en udendørs rum, kan der være nogle udfordringer til at finde den rigtige indretning for dette område, men at behandle det som en forlængelse af dit hjem kan hjælpe dig med at beslutte på nogle kreative ideer. Du kan også bruge din balkon design til at kompensere for en små yard ved at indarbejde naturlige elementer til at gå med den udendørs landskab.

Overveje gulvbelægning

Det kan være nemt at overse gulvbelægning til din balkon, fordi mange er grundlæggende betonoverflader. Men din balkon Gulvbelægning kan hjælpe etablere den ideelle stemning for pladsen. Hvis din altan har et betongulv, er en udendørs-safe tæppe en billig måde at pifte den op og tilføje farve til rummet. Maler et betongulv til at efterligne udseendet af et tæppe er en anden mulighed for budget-venlige. Hvis du foretrækker en Middelhavet føler for din balkon, giver terracottafliser en varm og indbydende udseende. Træ er en attraktiv mulighed, hvis du forsøger at oprette en naturlig vibe for din balkon.

Oprette en siddekrog

Opsætning af et opholdsområde tillader dig at tage i natur, læse eller endda fange nogle stråler. I de fleste tilfælde afhænger din siddepladser indstillinger af størrelsen på din balkon. Hvis du har en større plads, er en kærlighed sæde og række stole en effektiv mulighed. Til mindre rum, skal du vælge et par mindre stole til at skabe et opholdsområde. En bistro bord sæt kan bruges til at spise på en mindre balkon, mens en traditionel patio tabel og paraply virker godt i større rum.

Oprette en have

Mens din balkon er sandsynligvis ikke stort nok til en omfattende haven, brug den udendørs plads til at skabe en frodig, grøn oase. Hvis du bor i en lejlighed og har ikke adgang til nogen andre udendørs plads, kan dyrke en have være en fornøjelig brug for din balkon.

Når du bruger din balkon til dette formål, fjerne andre objekter, der kan tage plads fra planter og blomster. Udover et par stole, afsætte hovedparten af rummet til krukker og beholdere til dine grønne områder. Vælge planter, der vokser oprejst til at maksimere din space eller bruge en boks til at oprette en lille urtehave. For en asiatisk twist, kan en Zen rock haven også føjes til din balkon.

Indarbejde belysning

Hvis du planlægger at bruge din balkon natten, er belysningen et væsentligt element i sit design. Afhængig af plads, kan du vælge at tilføje monteret lys til ydersiden af dit hjem eller bogføre cap lys til den balkon rækværk. Hvis din balkon er knyttet til et udlejnings rum, tilføje midlertidig belysning, såsom streng lys, der kan vikles rundt om rælingen for et festligt look. Hvis din altan ikke har elektriske forretninger, er stearinlys en anden effektiv belysning mulighed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com