Balustrade ideer

August 17

Balustrade ideer

Ifølge Designbuild-netværk er"en balustrade et gelænder består af en række balustre (lodrette søjler) følgeskab af en vandret jernbane på toppen." Bygning kode krav kræver som regel, at rækværker består af lodrette søjler 4-inches fra hinanden, der forhindrer børn fra mellem dem og potentielt falder til gulvet. Når disse krav er opfyldt, er du i stand til at gøre rækværker ud af næsten ethvert materiale tænkelige.

Træ

Måske er en af de mest allestedsnærværende materialer for rækværker træ. Disse kan slås rækværker, eller bare plain, glat stykker af træ, der er fordelt de nødvendige 4-inches fra hinanden. Hvis du har en rustik bolig eller kabine, kan du bruge logfiler eller endnu ufærdige grene.

Glas

Glas til rækværker virker meget godt når bygningen er ultra-moderne, såvel med hensyn til boligområder og kommercielle applikationer. Fordi glasset er solid og træder i stedet for de enkelte balustre, der er ingen afstand, hvilket betyder, at det opfylder bygningen kode krav. Men for glasvæg, der danner balustraden skal være fremstillet af hærdet glas. Hærdet glas, der er varmebehandlet, opfylder stiv føderale krav til styrke og sikkerhed.

Wire

Wire rækværker arbejde i kommercielle og private bygninger. Disse balustrade systemer skal opfylde strenge krav, men med hensyn til afstand og spænding i ledningerne, selv. Wire rækværker kan give dit hus eller opbygge en moderne look, samtidig med at den nødvendige sikkerhed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com