Bambus gulvbelægning holdbarhed

November 23

Bambus gulvbelægning holdbarhed

Brugen af bambus er et øko-venlige valg for gulve. Bambus er ikke et træ, men er klassificeret som en græs og er meget tættere end mange løvtræ. Hårdheden af bambus gulvbelægning er vurderet meget højt.

Funktioner

På grund af sin høje tæthed af fiber er bambus naturligvis hårdt og slidstærkt. Desuden, absorberer det mindre fugt end hårdttræ gulvbelægning.

Hårdhed

Baseret på Janka hårdhedsskala, er bambusparketgulve placeret langt højere end mange af skoven bruges i hårdttræ gulvbelægning. Disse omfatter nordamerikanske kirsebær og valnød, sand teak, og rød og hvid eg.

Typer

Forskellige typer bambus gulvbelægning har forskellige Janka scores. Strand bambus er den mest holdbare efterfulgt af nødlidende, solidt og manipuleret bambus.

Overvejelser

Strand bambus er en af de mest holdbare gulve materialer på markedet. Kun tre trægulve er rangeret højere: brasiliansk valnøddetræ, Tiete chestnut og brasilianske teak.

Betydning

Bambus er øko-venligt, fordi det bliver kønsmoden i fem til seks år og regenererer selv, hvilket gør det en vedvarende ressource. På den anden side et egetræ kan tage 90 år til fuldt modne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com