Bambus gulvbelægning problemer

March 31

Bambus gulve er en fælles gulvbelægning valg, fordi de er ikke kun smukke, men bedre for miljøet end de fleste andre typer af trægulve. Årsagen er, at bambus fornyer meget hurtigere end de fleste typer af træer, træ er høstet for at gøre gulve. Men mens bambus gulvbelægning har sine fordele, der er også flere potentielle bambus gulvbelægning problemer.

Buler og ridser

Der er en hel vifte i kvalitet, når det kommer til bambus gulve. Hvis du er på udkig efter en deal og Køb Gulvbelægning fra en producent, der høster bambus for tidligt, kan du risikere at ende med et gulv, der er for blød. Blød bambus gulvbelægning er langt mere tilbøjelige til buler og ridser end de fleste trægulve. Naturligvis flytte møbler på tværs af din bambus gulv kan forårsage buler eller ridser, men nogle boligejere klage normale mund trafik har resulteret i skader.

Gøre masser af forskning før du køber bambus gulvbelægning og dobbelttjekke, at du køber fra en velrenommeret producent. Tale med en repræsentant til at være sikker på, at du køber den rigtige type af bambus til gulvbelægning programmet, afhængigt af potentiel trafik.

Fugt og Cupping

Ligesom alle andre træ gulve, kan bambus gulvbelægning kop hvis den udsættes for fugt. Nogle siger, at det er endnu mere tilbøjelige til det end andre træsorter. Skader på dit gulv kan forebygges, før det selv er installeret. Sørg for bambusparketgulve du Køb har en passende vandindhold (2 procent til 4 procent er et godt udvalg) og at det har tid nok til at acclimate til luftfugtigheden i rummet, før det installeres. Akklimatisering kan tage en uge.

Yderligere skader kan forebygges ved ikke rengøring af gulv med en masse vand og undgå spild. Lad ikke windows open og automatiseret når det regner.

Farvning

Fordi bambusparketgulve er meget lysere end andre træ gulvtyper og tendens til at være porøs, kan det let pletten. Hvis du er bekymret om farvning, undgå at installere det i områder, hvor risikoen for udslip er større, såsom køkken, bad eller spiselokaler. Dog bør du pels dine bambus gulv med voks eller polyurethan at forhindre udslip fra iblødsætning og farvning dit gulv og holde det ser skinnende og nye. Med denne finish, vil det være acceptabelt til brug i rum som køkkener, selvom der findes mange mere holdbar gulvbelægning til sådanne programmer.

Dampe

Næsten alle bambus gulve er lavet med formaldehyd bindemidler. Nogle virksomheder vil bruge billige klæbemidler, der kan ud-gas når gulvet er installeret. Men velrenommerede virksomheder vil producere gulve med en meget lav formaldehyd indhold, som ikke er skadeligt for dit helbred, og nogle virksomheder gøre endda formaldehyd-fri gulvbelægning. Sørg for at købe bambus gulvbelægning, overholder OSHA/EPA standarder og, at rummet er godt ventileret for installation.

Delaminering

Under visse betingelser, kan bambus gulve delaminere, hvor målstregen adskiller fra planken. For at undgå dette problem skal sikre, at bambus planker er købt på den rette luftfugtighed og er installeret på en selv overflade. Gulve købt fra et velrenommeret selskab bør ikke delaminere under normale forhold.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com