Bambus Spider mider

September 21

Bambus Spider mider

Bambus mider---Schizotetranychus celarius---er slægtninge af edderkopper. De lever af fest på saft af bladene. Ifølge amerikanske bambus, de er omkring 1/60 af en tomme lang og kan kun ses gennem et mikroskop.

Problemer

Mider kan være ødelæggende for blade og kan forårsage den gradvise fald af anlægget. De spredes ved kontakt med et andet anlæg, måske gennem planteskoler eller venner trading planter. Andre planter, som sukkerrør, kan være smittebærere.

Feltkontrolelement

Udryddelse af mide i store felter kan være svært og kan bestå af skære ned hele afgrøden, brændende vragdele, og nøje overvågning og behandling af ny vækst, så befolkningen ikke tager igen.

Børnehave kontrol

Enkelt planter kan sprayes med en gartneri olie eller en insekticid sæbe, men du skal trænge igennem hver web for at dræbe alle mider. Miticides kan være en effektiv kontrol agent, som planten absorberer kemiske og miden dør når den spiser det behandlede anlæg. Miticides dræber ikke æggene, så flere programmer er nødvendige for at behandle rugeæg mider.

Livscyklus

Bambus spider mite livscyklus har fem etaper: æg, larve, protonymph, deutonymph og voksen. Miden pauser mellem hver cyklus, en periode, der kaldes ubevægelighed, og er ubevægelig som dens krop forbereder sig til molt eller muterer til den næste fase.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com