Bambus Vase projekter

December 29

Bambus Vase projekter

Bambus er en let vedvarende træ produkt hvis karakteristiske form er blevet en vigtig del af moderne udsmykning stil. Blomstervaser fremstillet af bambus er en intuitiv kombination, samler de naturlige teksturer af planter med de af bambus stilk. Opret din egen bambus vase som et hjem håndværk projekt, uanset om du foretrækker et mere naturligt look eller noget med en menneskeskabt form.

Store enkelt bambus Vase

Bruge en tyk, enkelt stykke af bambus til at gøre en enkel, elegant vase. Placer en prop nederst på vase med en stor krukke kork eller med en cirkulær stykke træ og en generøs mængde epoxy. Skær toppen af bambus med en rulle så at give det en level top eller en skrå. Forlade bambus plain eller dekorere det med maling eller brændeovn designs.

Panpipe Vase

Kombiner flere, tyndere stykker af bambus skåret til forskellige længder i et enkelt vase design, en, der ligner pan rør. Gøre hver vase med den samme metode som for de større vase, og kombinere dem i en klynge med stærk træ lim eller epoxy; eller lash dem sammen med fine hampereb for en klassisk, tikki look. Denne innovative design lader dig kombinere flere små blomsterdekorationer, hver med sin egen vase, ind i et stort arrangement.

Høvlede bambus træ Vase

Brug tynde bambus håndværk træ og vandtæt epoxy til at bygge en blomstervase med flad geometriske fly. Start med en firkantet eller trekantet base og vedhæfte høje sider, der er rektangulære eller trekantede, henholdsvis. Med en trekantet vase, skære toppen af figuren for at gøre plads til at placere blomster.

Bambus skål Vase

Til dette projekt, købe en bambus træ skål med en bred mund og relativt flad form. I midten af skålen, sted en strittende metal blomst mount eller "blomst frøen;" disse er tilgængelige på blomster gavebutikker og ligner en lille klynge af søm point. Fyld skålen med vand, og montere tyk-stammede blomster af spidde dem. på pigge af frøen, som tillader dig at oprette designs med fritstående enkelt eller små grupper af blomster. Bruge bambus-skål, denne måde midlertidigt eller permanent.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com