Banana plante fjernelse

October 22

Banan planter kan give dig søde, nærende frugt, der mangler de pesticider og lange transittider forbundet med kommercielt importerede bananer i din købmand. Banan planter kan dog undertiden slå invasive da de producerer side suckers, der bliver til helt nye planter. Uanset om du prøver at regere i din banan plante samling eller har brug at fjerne dem. en anden grund, har du flere banan plante fjernelse muligheder til din rådighed.

Grave det ud

Du kan manuelt fjerne juvenile banan planter, der måler kun et par fødder i højde eller mindre. Bruger en skarp spade, arbejde i jorden i en radius på 1-foot rundt i bunden af den unge plante. Indsæt klinge af spaden i jorden på en 45-graders vinkel og arbejde spade frem og tilbage for at bryde de underjordiske rødder og løsne jorden. Når du har arbejdet spade hele vejen rundt banan planten, forstå anlægget på sin base og udrydde det. Lå de hjemstedsfordrevne planter på jorden med rødderne udsat for at dræbe dem.

Hak det

Moden banan planter eller banan planter, der har båret frugt--en banan plante ikke vil producere frugt igen--kan blive dræbt ved at hakke dem. Brug en standard håndsav eller en økse og hugge planten ned på sin base. Hvis planten er kraftig, det vil ikke dræbe det direkte og anlægget kan begynde at sende op side suckers. Manuelt skær disse på deres base til at stoppe deres udvikling. Gentagne gange gør dette afløb plante af sin energi og hovedsagelig sulter det til døden. Bortskaffe anlægget hakket ned. Hvis du ønsker at kompost det, skære stammen af banan plante i fire stykker, på langs, for hurtigere nedbrydning.

Hæld Petroleum på det

Hvis du beskæftiger sig med en sygdom - eller insekt-befængt banan plante og ønsker at dræbe både det og enhver overflade skadedyr, prøv petroleum. Dette dræber banan plante og er ofte mindre dyre end at bruge standard herbicider tilgængelige på dit lokale landskabspleje butik. Afmåle en kop af Petroleum og hæld det ned det centrale furl, som er i midten af banan plante "trunk" der fungerer som plantens voksende point. Dette vil dræbe banan plante inden for en uge.

Injicere kommercielle herbicider

Brug herbicider er en af de hurtigste og mindst arbejdskrævende metoder for at dræbe en banan plante. Specialiserede herbicider er ikke nødvendig; et bredt spektrum, nonselective produkt som glyphosat vil arbejde. Unge planter, spray herbicid på alle udsatte overflader af banan plante. For moden banan planter, få herbicider generelt sprøjtet ind i bunden af anlægget. Program retningslinjer afhænger af produktets specifikke herbicid, som toksicitet varierer efter producent.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com