Båndet opbevaring ideer

October 8

Båndet opbevaring ideer

Crafters, syning kunstnere og ivrig gave indpakning har ofte mange ruller af båndet i deres udbuddet skab. Båndet ruller kan være omfangsrigt, at optage tiltrængt plads i en skuffe eller et skab. Lagring af båndet ruller i en kasse eller skuffe tillader ikke let synlighed. Bedste bånd opbevaring giver nem adgang til bånd, samt bred synlighed, så du kan se alle de forskellige bånd design et overblik.

Vandrette bånd opbevaring

Gøre vandrette bånd oplagring ved hjælp af en gardinstang på tværs af bagsiden af et skab på en væg, mellem to kabinetter eller hængende fra loftet. Brace gardinstang på metal beslag, der er mindst 8 inches væk fra væggen, så at båndet ruller vil vende. En spænding stang mellem to kabinetter eller i en døråbning vil også gemme bånd og har nem adgang. Suspendere en gardinstang fra loftet ved at lave en løkke bøjle med 22-gauge håndværk wire. Skær to længder af tråd dobbelt så langt som den ønskede længde af bøjlen. Gøre en sløjfe i midten og vindenergi enderne af hver ledning omkring en lille kop krog fastgjort til loftet. Plads i cup kroge til at matche bredden af gardinstang. Hvile enderne af gardinstang i sløjfer af wiren.

Tråd båndet ruller side om side over gardinstang med båndet ender vender nedad. Dette vil tillade dig at fjerne båndet jævnt fra de enkelte ruller efter behov.

Lodret bånd opbevaring

Lodret bånd opbevaring er simpel hen til skabe med en 1/2-inch diameter dyvel stang forankret til gulvet med en metal beslag. Spray paint dyvel stang enhver farve, før du installerer det på værelset. Placer stangen i hjørnet af dit håndværk værelse eller inde i et skab. Lade toppen af dyvel åben, så du kan slide bånd, og slukke efter behov.

Kombineret lodrette og vandrette bånd opbevaring

Kombinere lodrette og vandrette bånd opbevaring ved stabling vandrette dyvel stænger i en lodret række. Gøre side seler til stænger med to 2 x 4 tommer træ brædder. Skære 1/2-inch dyvler i lige længder til at passe den ønskede bredde af båndet opbevaring. En dowel stang vil være en række bånd storage-enhed. Skær de træplader svarende til den ønskede højde af båndet storage-enhed. Gøre en base for hver bord med en 2 x 6-tommer træ bord. Center 2 x 4 tommer bestyrelsen på 6-tommers side af base bestyrelsen, vinkelret på basen.

Fastgør den ene ende af dyvler til den 4-tommer side af et bræt med træskruer. Plads dyvler 8 til 10 inches fra hinanden så stor båndet ruller passer nemt. Bore 1-tommer fordybninger i den resterende bord, også på den 4-tommer-dækkende side. Indrykningerne bør svare til enderne af stænger. Stængerne passer inde i fordybningerne så du kan fjerne dem, som skulle erstatte båndet ruller.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com