Båndsav Tips

November 2

Lodret båndsave bruges i de fleste træ butikker. Disse alsidige værktøjer kan bruges til at skære figurer på stykker af træ eller resawing tømmer i mindre bestyrelser. Holde båndsav i topform er kritisk til præcis skæring. I de fleste tilfælde, kan færdige træ skæres på en båndsav med lidt oprydning på den træ stykke. Det tager kun et par minutter til at give båndsav en god lookover. Når først færdig, kan du være sikker på at saven vil udføre sine bedste evner.

Alt Under spænding

Korrekte spænding af ikke kun drivremmen, men blade samt, gør for den bedste snit. De fleste båndsave er drevet af en elektromotor. Motoren er tilsluttet drivhjulet af saven ved en gummi v-bælte. At holde bælte korrekt spændt vil holde det fra at glide i metal trisse riller. En glide bælte vil forårsage blade hen til overspringe eller binde når du skærer gennem skoven. Savklinge, selv skal også holdes under rette spænding ved at justere den øvre drevne båndsav hjul. En løs klinge vil vandre i snittet og uregelmæssige resultater. For meget spænding kontakte producenten for deres egne specifikationer.

Sæt vejledninger

Lægning på begge sider af den bevægelige kniv er et sæt af retningslinjer, der holder vingen på plads, mens maskinen er i drift. Sæt vejledninger for hver type af blade anvendes på saven. De kan indstilles, så de ride gnidningsløst mod siderne af klingen. For stram i en indstilling vil forårsage blade til at blive klemt, og alt for løs vil forårsage blade til at vandre mellem indehavere. Holde højden af klinge guide lige over tykkelsen af materialet skæres på band saw, og spænd i justeringshåndtaget efter hver bevægelse af guide højde. Over tid, justeringsskrue kan løsne og trådene kan blive slidt efter mange timers flyvning.

At holde tingene Square

Mange båndsave har en justerbar arbejdsbord, som kan vippe så meget som 45 grader i forhold til den lodrette blade. Kontrollere vinkel med jævne mellemrum at sikre en streng 90-graders vinkel er afholdt til bordet og blade. Tabellen kan have en guide til at angive den vinkel, der skal kontrolleres ved at placere en firkantet bord og blade. Ligesom med justeringsskrue guide Kontroller tabel justering vinkel skrue for at opretholde trykket i gevind. Kig på skruen tråde over tid, som de kan blive båret fra brug.

Holde den ren

Ren saven fra indsamlede savsmuld efter hver otte timer eller deromkring. Fjerne den savsmuld, der indsamler under arbejdsbord og drev hjul. Savsmuld kan bygge op på de trækkende hjul og forårsage bladet til at glide. Akkumulering under så bordet kan bygge omkring elektromotor og forårsage overophedning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com