Bar afføring fakta

May 17

Bar afføring fakta

En bar afføring er en type af afføring udviklet specielt til siddepladser brug i barer, pubber og køkkener med tællere. Mens bar afføring var traditionelt valgt for deres kompakte størrelse og funktionelle brug, moderne stil mener bar afføring en æstetisk tiltalende del af både indvendige og udvendige indretning.

Historie og formål

Barstole er så gammel som kommercielle barer, selv, går tilbage til den tidligere del af 1900-tallet. Deres primære formål var at billigt plads til flere personer i ofte tæt pakket barer uden at skulle investere i større lokaler.

Barstole har udviklet sig fra afføring--sæder, der omfatter en af de tidligste former for møbler, går tilbage til oldtidens Egypten og Kina.

Dimensioner og generel Karakteristik

Barstole er smallere og højere end typisk spisestuestole med yderligere ringe eller fodstøtter. Gennemsnitlige bar afføring intervaller mellem 30 og 32 inches høj hensigtsmæssigt supplement til den gennemsnitlige 42-tommer høje bar tabel, Ray Foley og Heather Dismore i bogen "Kører en Bar for Dummies." Barstole har én eller fire ben, afhængigt af deres udformning.

Typer

Ifølge forfatterne til bogen "The Bar og drik bog," bar afføring kommer i tre grundlæggende varianter: barstole med arme og rygge taburetter med bakker kun og backless taburetter. Kommercielle bar afføring er designet til at være mere robuste deres bolig modparter, på grund af rigor af business brug. Swivel barstole--fælles funktioner af barer – er en type af barstole, der tillader deres brugere at tale nemt med mennesker ved siden af dem.

Materialer

Barstole er lavet af metal, træ og/eller plast, mens deres ryg og sæder betrukket med plast, læder og/eller klud. Fodstøtter er typisk tilgængelige i forskellige finish såsom chrome og messing.

Bruger

Barstole anvendes til design, luksus og funktionelle formål. Indretningsarkitekter vælge mellem deres forskellige farver og typografier til at oprette eller fremhæve et bestemt look. Barstole gøre en væsentlig bestanddel af den moderne hjem og mesh godt med moderne opholdsstuer og køkkener. De bruges også i haver til supplement udendørs bar møbler.

Pris

Standard barstole koste mellem $75 og $100, mens skræddersyede afføring koste omkring $400, ifølge forfatter til bogen Start"din egen Bar og Club."


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com