Bar afføring vs Counter afføring højde

April 13

Når shopping for bar afføring eller counter afføring, at kende forskellen mellem to er nyttigt. Du tror måske fejlagtigt, barstole og counter afføring er det samme, eller måske du bare klar over ikke at de er to forskellige stole med forskellige højder. Forstå forskellen mellem de to, og du vil ikke opleve skuffelse til indkøb af afføring, der er alt for høj eller for kort til din bar, bord eller imødegå.

Bar taburet sædehøjde

Tabeller, tællere og barer, der er 40-42 inches tall betragtes "bar højde." Tabeller over denne højde skal bar-højde afføring, som har en sædehøjde på 29 til 31 inches. Taburetter af denne højde kan du mageligt bruge værktøjslinjen eller tabel overflade for at spise eller drikke og giver masser af plads nedenunder til dine knæ og ben.

Counter afføring sædehøjde

Køkkenborde og Counter højde tabeller er typisk 36 inches fra jorden. Fordi bar-højde afføring er 29-30 inches fra gulvet, vil du kun har omkring 6 inches af frihøjde mellem afføring og tælleren for ben og knæ, der ikke er plads nok. Tællere og Counter højde tabeller kræver counter afføring, som har sæder, der er 24-26 tommer fra gulvet.

Foranstaltning Corrrectly

Når du måler dine møbler for at kontrollere sin højde, måle korrekt. Bestemme bar, højde counter eller tabel ved at måle afstanden mellem toppen af spise overfladen og gulvet. Ved måling af højde stol eller taburet, måle afstanden fra toppen af siddepladser overflade til gulvet. Bagsiden af afføring (den del du læner dig tilbage på, hvis der er en tilbage) er ikke en faktor ved fastsættelsen af sædehøjde.

Andre overvejelser

Nogle afføringen er lavet på stol højde med sæder, der er ca 18 til 19 inches fra gulvet. Disse afføring er den korrekte højde for spiseborde, der typisk er omkring 29-30 inches høj. Tag et målebånd med dig, når shopping som de forskellige højder kan være skuffende, hvis du forsøger at måle dem blot ved at kigge.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com