Bar Counter størrelser

October 3

Bar Counter størrelser

Køkkenet er blandt de mest aktive rum i hjemmet og som sådan skal have et layout, der er både funktionelt og æstetisk tiltalende. Tilføje en bar eller ø design er en ideel måde at øge opbevaring og arbejde plads i rummet. Størrelse og stil af stykke vil variere meget og køkkenbordet størrelser kan justeres alt efter størrelsen af køkkenet og personlige behov.

Dybde

Dybde er måling fra forsiden af køkkenbordet til bagsiden. Den standard dybde på køkkenbordet er kommer til at variere lidt afhængigt af det valgte materiale, men er i gennemsnit 25 ½ inches dyb. Denne måling vil omfatte ca en 1 ½ tomme overhæng fra kabinettet tælleren sidder på.

Højde

Standardhøjde på en bordplade, uanset materiale, er 1 ½ inches. Når det er installeret på et skab, er den samlede højde 36 inches. Denne måling bygger på pre-made kabinet standardstørrelser og kan justeres med brugerdefinerede designet stykker. Når måling for et rum beregnet til at spise i, er en smule mere anledning påkrævet. I denne situation er en total måling mellem 42 og 46 tommer ideel. Denne ekstra par inches vil gøre rummet komfortable for mødet i stole eller barstole.

L-formet barer

Øen L-form er blandt de mest anvendte typografier i moderne køkkener og er ideel til små eller store værelser. Dette design har to bordplader, der er arrangeret vinkelret på hinanden og er en stil, der kan indstilles til personlige præferencer og behov. Stilen egner sig til opbevaring af forskellige designs og tilføjelser, herunder skuffer, hylder eller kabinetter og giver siddeplads langs ydre. Dybden af køkkenbordet bør være ikke mindre end to fødder, men fire fødder er at foretrække.

Kvadratiske og rektangulære barer

Kvadratiske og rektangulære bjælker er en grundlæggende stil ideel til næsten enhver størrelse køkken. Det er blandt de mest funktionelle, især når centralt beliggende inden for køkken og giver mulighed for let bevægelse langs alle sider. Køkkenbordet længde vil variere meget afhængigt af personlige præferencer eller tildelte plads, men dybde skal være mindst to fødder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com