Bar Top Epoxy ideer

September 2

Bar Top Epoxy ideer

Mens granit, beton og bambus er populære moderne valg for en bar top, epoxy--en hård harpiks, der tørrer klar--byder på et væld af designmuligheder. Placere dine foretrukne souvenirs i harpiks, og når det tørrer du vil se gennem epoxy til souvenirs. Uanset om du vælger at oprette en spiritus-tema bar top med drikke-inspirerede stykker, eller noget helt andet, kan epoxy hjælpe dig med at oprette et one-of-a-kind brændpunkt.

Bar-tema Bar Top

Mens flaske hætter er en finurlig tilgang til en epoxy bar top, har du andre muligheder. For eksempel, i stedet for flaske hætter, oprette en visning af din favorit øl flasker eller vinflasker og dække med epoxy. Eller lave et design med vin propper. Stå dem på udgangen, danner et mønster efter eget valg: vandrette rækker, koncentriske cirkler eller nogen hvilken vej. En anden idé er at placere en udstilling af antikke eller vintage bar værktøjer i epoxy.

Rock 'n' Roll Bar Top

For en rock 'n' roll bar, indsamle memorabilia og oprette en musik-tema bar top. En samling af koncert billet stubbe, koncert plakater og fotografier kan arrangeres og belagt med epoxy til at fejre din musiksmag. En idé er at epoxy gamle poster i hele længden af linjen. Hvis du ikke ønsker at skille sig af med dine favoritter, købe bargain-bin poster fra secondhand butikker eller loppemarkeder. Fjerne posterne fra deres ærmer og læg dem fladt på baren før du pels dem med epoxy.

Odds og ender Bar Top

Vælg noget for en visuelt tiltalende bar top, muticolored, såsom gumballs, kugler eller nips. Du kan tilføje vintage nips i mini-vignetter på tværs af baren øverst. Bruge samlinger af gammelt legetøj, biler, dukker, bøger og andre farverige elementer til at skabe en sjov-tema bar top.

Art Bar Top

Vælg mellem småsten, blade, grene og andre naturlige elementer til at skabe en natur-inspirerede bar top. En idé er at bruge udskårne stykker af ædelsten til at udforme baren øverst. Du kan løse dette projekt på din egen eller hyre en entreprenør, afhængigt af dit niveau og ambitioner. En idé er at indsamle stranden klipper og løst arrangere dem på baren top før du tilføjer epoxyen. Knudrede drivtømmer og forstenet sektioner af træ kan også bruges til at oprette en art bar top.

Hyldest Bar Top

Hylde til fortiden med din epoxy bar top. For eksempel, indsamle souvenirs fra dine dage i et band og vise dem i epoxy. Du kan bruge fotografier, en guitar rem, en tæt besat bælte, en T-shirt med bandets logo og andre emner for design. Du kan betale hyldest til sport på samme måde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com