Bar Top højde vs Bar afføring højde

July 24

Bar Top højde vs Bar afføring højde

Hvis du planlægger at renovere en stue og en del af planen indebærer installation af en ny bar, er der nogle standard højder til at overveje. Placere baren øverst på den standard højde er en god idé, fordi barstole er lavet med plads til en person på det rette niveau for at spise og drikke i baren.

Bar højde

Den standard bar højden er mellem 40 og 42 inches. Med andre ord afstanden fra gulvet i hjemmet til baren er top 40-42 inches. Lige under 4 fødder er denne højde ideel til stående og hælder på linjen. Det giver også en tilstrækkelig høj top for at angive en drink på uden at bøje for langt over. Det er en afslappet højde, der passer til den generelle brug af en bar, og opbygge din bar til denne højde er en god idé hvis for ingen anden grund at det er den rigtige højde for din afføring.

Bar afføring højde

Barstol højde er ikke så standardiseret som en bar, generelt barstole er omkring 30 inches høj. Højden måles fra gulvet til toppen af linjen taburets sæde, så du ser på siddepladser højden når dine læse højden for enhver særlig bar afføring. Højden omfatter ikke ryglæn, der typisk er mellem 12 og 24 inches høj. Denne højde af ryglæn er generelt ikke en del af ligningen når du udformer en bar, og mange barstole har ikke selv en ryglæn, men det kan faktor i din beslutning, når de køber afføring.

Om Bar afføring højder

Barstole er simpelthen lavet med plads til folk på barer, hvilket betyder, at sædet skal være høj nok til at nå bar mens tillader masser af plads mellem baren øverst og sæde for den pågældende persons ben. Hvis du vil angive din bar lavere, du reducere mængden af plads til en persons ben, når de sidder i baren. Hvis din bar er 40 inches høj og 1 tomme tyk, og afføringen er 30 inches høj, der er 9 inches af plads mellem den taburet sæde og bar køkkenbordet (bortset fra tykkelsen af baren top selv), der er masser af plads til en person's ben og sæder den person, der er høj nok til at spise fra baren komfortabelt.

Bar og tæller højder

Indstille en bar lavere end 40 inches er ikke en god idé, fordi du ikke kan finde de korrekte taburetter med plads til personer i baren. Du kan også gøre baren counter højde på 36 inches. Afføring er designet til at rumme mennesker i en counter højde. Afføringen er kun lidt højere end en almindelig tabel taburet, måling mellem 24 og 26 tommer. Så hvis for nogle grund til du ikke kan indstille bar på 40 inches, bare tage det hele vejen ned til 36 inches, som vil give dig masser af stole at vælge imellem til dit nye counter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com