Bark Beetle frastødende

November 27

Bark Beetle frastødende

Mere end 600 arter af bark-infesting biller er generisk benævnt bark biller. De kan angribe både nåletræer og løvfældende arter. Cypress og elm bark beetle er to af de mere almindelige.

Pesticider

Det er vanskeligt for effektivt at behandle skadedyrsangreb, når barken biller har etableret sig i betydeligt antal. Aktuelle anvendelser af pesticider, der indeholder aktive ingredienser carbaryl, permethrin eller chloropyrifos kan dræbe biller, som de kommer ud af bark eller lander på en behandlet træ. Ansøge igen efter behov eller som pr mærke anbefalinger.

Hvordan man ansøger

Spray stammen af sunde træer, der kan være modtagelige for bark biller eller træer, der ikke er overdrevent befængt. Få grundig dækning fra jordoverfladen op til en højde på 6 fod. Systemiske insekticider bør ikke anvendes, fordi de ikke har vist sig at være effektiv.

Forebyggelse

Bark biller typisk angribe døde og døende træer, men kan skade sunde træer. Den bedste metode til at beskytte ønskede træer er at fjerne alle døde træer nær værdsat prøver og hele tiden fjerne døde, beskadiget og syge grene på sunde træer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com