Barkflis tiltrækker slanger?

April 17

Barkflis tiltrækker slanger?

Barkflis tiltrækker ikke direkte slanger. Men barkflis kan tiltrække insekter eller små gnavere, som slanger spise og er tiltrukket af. Slanger kan bruge dybe muld senge eller barkflis bunker for en midlertidig burrow men kun hvis området er fuld af insekter og gnavere, at slangen jagter. Ændre værftet og haven til at være mindre attraktiv for små gnavere og insekter vil også gøre det mindre attraktivt at slanger.

Barkflis tykkelse

Mus grave ind i barkflis på udkig efter insekter at spise og for at gøre en midlertidig husly, ifølge "Rodales alle nye encyklopædi af økologisk havearbejde." Selv om "Rodale" rådgiver gartnere ikke bruge barkflis til at undgå at tiltrække mus eller andre små gnavere, der vil så tiltrække slanger, dette ikke er praktisk for alle forhold, argumenterer North Carolina State University. Det anbefaler at bruge kun tynde barkflis lag af 2 til 3 inches dyb. Dette gør den tyk nok til at bevare fugten for planterne, men ikke tyk nok for slanger eller mus til at gøre et krisecenter i. Tynde barkflis lag også afskrække insekter som underjordiske termitter.

Værftet ændringer

Både små gnavere og slanger opsøge mad og husly. Efterlad aldrig pet næring uden for, som tiltrækker mus og insekter. Placere alle skrald i metal bins, at dyr ikke kan bryde ind i. Fjerne noget mus eller slanger kan gøre et hjem i, såsom træpaller, børste bunker, brudt stenmure, gamle skure og cordwood. Klippe høje græsser omkring hegn eller skure, der kan give læ. Hvis opbevaring poser af barkflis i et udhus, garage eller kælder, Sørg for vinduer og døre passer stramt og ikke har revner, mus og slanger kan smutte igennem.

Misforståelser

Cedertræ barkflis frastøde ikke slanger. Der er ingen kendte effektiv snake frastødende, selvom kommercielle slange afskrækningsmidler sælges på markedet. Ud i fri luft mister afskrækningsmidler som mølpose eller cedar snart deres offensiv lugt. Afskrækningsmidler eller folkemusik retsmidler som mølpose, kultjære eller cedar olie er også ineffektive

Sengetøj

Du kan trygt bruge cypress barkflis som strøelse til pet slanger. Dette kan bruges alene eller blandet med sphagnum mos eller placeret over toppen af et lag af avisen. Brug ikke andre typer af muld, især stærkt duftende barkflis såsom eucalyptus, da de stærke lugte kan forårsage vejrtrækningsproblemer i pet slanger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com