Barn spille soveværelse udsmykning idéer

July 29

Hvis du er heldig at have et stort soveværelse for dit barn, kan du integrere en legeplads i værelse design. Fra at skabe arbejdspladser, til at tilskynde fantasi, her er nogle ideer, du kan bruge til at dekorere et soveværelse legeområde.

Arbejdsområde

At indse, at der er forskellige typer af spil, bør du oprette et par forskellige legepladser i barnets værelse. Overveje et område til at læse historier med gulv puder og bogreoler. Gøre et område for at spille med en håndvask og baby vådservietter til oprydning. Give dem et lille skrivebord for brug af computeren eller skriftligt.

Fremme fantasi

Forsyne børn med omgivelser og elementer, der fremmer fantasi. Omfatter fantasy tøj til kjole op, tilføje en fase eller marionet teatret, sat et telt, en tavle eller en maling staffeli med maling.

Brug farve

Male værelset, eller i det mindste afsnittet spille område af rummet, i farver, der vil stimulere sindet. Male eller har en fantasifuld rum malet, og overveje at bruge lyse farver som orange, gul, pink, blå og grøn. Bruge paint til at adskille forskellige områder af rummet ved at male området omkring sengen i afslappende neutrale farver.

Møbler

Når Indret et barn soveværelse legeområde, bruge alsidige stykker, der kan arrangeres og re-arrangeret at vokse med barnet. Glem ikke at tilføje voksen-venlige stykker, da der vil være tidspunkter, hvor du ønsker at besøge og spille. Du ønsker ikke at forlade lokalet i smerte fra sidder i en teeny-tiny stol. Sørg for alt, hvad du køber er holdbare og kan tage misbrug, som børn kan være svært på møbler.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com