Barok Interiør Design Idéer

May 30

Barok Interiør Design Idéer

Barok stil er dramatisk og overdådige, og kan omdanne et simpelt hjem til noget prangende. Anvendes overvejende på Louis XIV'S Palace i Versailles, barok stil kan prale af dristige farver, udskårne luksuriøse tekstiler, træmøbler, guld eller sølv trim, udsøgte kunstværker og krystallysekroner. Hvis du overvejer at dekorere dit rum med en barokstil, er der mange idéer, som du kan optage for at gøre stilen arbejde for dig.

Væg behandlinger

At opnå en barok stil starter med vægge. Vælge mørke og dristige farver som mørkerød eller jæger grøn til at forbedre udseendet af rummet dramatisk. Forgyldte møbler og kunst stykker ser mere fremtrædende mod en mørk farvet baggrund.

Bruger træbeklædte, vil en type af træ paneler med indviklede detaljer, tilføje karakter til dine vægge. Wainscoting og lister føjes til væggene kan give vægge mere dybde. Vælg baggrunde med dristige og sofistikeret prints såsom damask og blomstermotiver, forskønnet i guld eller sølv.

Stof væg behandlinger er også fælles i et barokt design. Indsamling af top og bund af vægtekstiler oprette læg kan tilføje volumen. Pynte væggene med spejle svarende til Spejlsalen på Versailles-slottet, hvor paneled spejle hang væg til væg.

Gulve

Ved hjælp af high-end materialer såsom marmor eller træ til dine gulve vil gøre godt i en barok stil. Træ og marmor med inlay designs kan tilføje karakter og raffinement. Placere værelse-størrelse, vil håndvævede tæpper i europæisk stil varme op og blødgøre rummet.

Møbler

En barok stil værelse er ikke komplet uden barokke møbler. Indret et værelse med Louis IV-stil møbler stykker med krumme ben og indviklede karakteriserer carving, bedst en barok stil hjem. Sofaer og stole bør have high-end polstring. Klassiske barok møbler kan have forgyldning på detaljer for at gøre det ser mere fremtrædende. Krystal drejeknapper og trækker finish udseendet af skriveborde og stort garderobeskab.

Tekstiler

Gardiner lavet med satin eller silke og syet i omfangsrige stil vil gøre rummet ser mere ekstravagante. Vælg vævet og luksuriøse tekstiler til polstring, vinduesskærm, bed dækning, duge og løbere. Fløjl og damask er fremtrædende tekstilmaterialer bruges til en barok stil.

Belysning

Ved hjælp af krystallysekroner med guld eller messing inventar er den bedste måde til at lyse op en barok-stil hjem. Hænge dem i entryways, formelle spisestue og stuer. Tilføje matchende væg sconces, og lamper i værelser, der har brug for mere lys vil gøre rummet mere sammenhængende. Bruge lampeskærme lavet med dyre tekstiler som supplement til de andre stoffer, der anvendes på betræk og gardiner.

Kunst

Væg gobeliner og malerier skildrer barok perioden (1600-1750) fuldføre en barok design-ordningen. Bruge rammer forgyldte i guld, når indramning malerier. Guld er en fremtrædende farve, når du vælger kunstværker for en barok stil. Skulpturer og vaser bør have indviklede detaljer.

Oprette væg og loft vægmalerier, der skildrer en scene med klassiske europæiske flair. For eksempel kan en vals scene fra 1600- eller 1700-tallet pryder vægge og lofter af formelle opholds- og spisestue.

Tilbehør

Flettet og beaded tassels kan pryde gardiner og polstrede møbler. Dekoration elementer med frynser, kan bånd og snore tilføje raffinement.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com