Barstol typer

March 1

Den rigtige type barstol kan fuldføre udseendet af et værelse. For en homeparty bar eller spise på morgenmadsbar ændrer typen barstol du vælger områdets udseende. Stilen i afføringen spænder fra traditionel til moderne, mens farven valg er næsten endeløs. Typen, kommer derfor, på forkant, når det er tid til at vælge.

Traditionelle træ

Træ barstole er undertiden benævnt den traditionelle type. De fire træben kan være runde eller firkantede og har udskæringer eller andre dekorative udskæringer. Træ afføring kommer i et væld af højder så det passer enhver tabel eller bar. Pladser på træ bar afføring kan være nøgne træ, eller de kan være dækket af dekorative puder i farver til at matche rummets indretning. Ryggen af træ afføring kan være runde eller firkantede afhængigt af stilen eller ikke til stede på alle. Træ afføring passer ind i et land eller en traditionel indretning.

Moderne Metal

Metal barstole tilbyder en mere moderne tage. Brugen af metal tilføjer en holdbar faktor, men nogle gange trækker fra dekorationen. Benene er typisk runde og kræver gummi eller plast bunde eller fødder for at forhindre ardannelse på gulvet. Fås i de fleste højder, mange mangler en tilbage. Disse afføring bruges ofte til områder, hvor folk kun sidde i kort tid. De passer til en moderne, moderne eller ultra moderne indretning. Sæder omfatter som regel en pad for lille siddekomfort.

Swivel

En højere-end moderne metal barstol, swivel afføring tilbyder ekstra bekvemmeligheder for brugeren. Fås i både træ og metal stilarter, sædet roterer, så brugeren kan ændre sin stilling uden at flytte hele stolen. Dette forslag gør afføringen praktisk i sociale indstillinger hvor samtale og aktivitet opstår omkring et værelse. Denne type af afføring er tilgængelig i de fleste størrelser og kan tilbyde en tilbage. Sædet kan eller kan ikke have en pad, afhængigt af formålet med stykket. Disse stole passer til en afslappet eller traditionel indretning.

Designer og abstrakt

For den person, leder efter noget, en smule anderledes i en bar afføring, en designer type kan være det rigtige valg. Designer skamler-- eller afføring, der ikke passer en grundlæggende kategori--der kan tilpasses næsten enhver indretning. De kommer i ulige former, såsom vinkel backs, og tilbyder en bred vifte af farver og designs. For en moderne, ultra moderne eller futuristisk indretning, kan designer eller abstrakt, afføringen være de bedste valg.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com