Baseboard stilarter

August 2

Baseboard stilarter

Sokler, placeret i bunden af en væg i gulvhøjde, kan tilføje polsk og skønhed til et værelse. Sokler dækker det område, hvor væggene mødes på gulvet. Der findes flere typer og stilarter af sokler, der kan tilføje forskellige ser eller føler til et værelse, afhængig af rummets funktion og design.

Træ

Træ er et fælles materiale brugt til sokler og giver værelserne en elegant, færdigt look. Træ sokler kan være lavet af næsten enhver type af træ, men de mest almindelige typer er fyr og eg. Pine støbning er en af de mindst dyre naturlige woods bruges til at lave sokler. Dog tager pine sokler ofte en inkonsekvent eller splotchy udseende når bejdset eller lakeret. Maleriet er generelt at foretrække frem for pine sokler. Eg, på den anden side er dyrere end pine men accepterer pletten eller lak meget mere jævnt. Eg sokler er let tilgængelige og kan normalt være farvet til at matche trægulve.

Andre materialer

Andre materialer, såsom træ kompositter, plast og vinyl, er også brugt til sokler. Plast sokler er oftest bruges i badeværelser som plastik ikke vil absorbere fugt som træ vil. Medium-density fiberboard, kaldet MDF, er en manipuleret træ produkt, der er billigt og nemt kan males. Det har dog ikke træ korn, som naturlige skove og bør ikke være plettet. Vinyl er et andet baseboard alternativ, der bruges for det meste i kældre og utility værelser; Det er generelt limet på plads, i stedet for naglet.

Finish

Når sokler er installeret, er der en række forskellige finish, der kan føjes til at fuldføre udseendet af et værelse. De fleste sokler kan farves eller malet, afhængigt af det materiale de er lavet af. Nogle plastik sokler, dog ikke kan nemt males. Mange typer af sokler kommer med en hvid finish, selv om sokler, der er prestained eller færdig på andre måder kan købes så godt. Hvis du endt i baseboard dig selv, i stedet for at købe en prefinished baseboard, er det tilrådeligt at anvende finish før installation.

Design

Ud over de forskellige materialer og finish kommer sokler også i en bred vifte af stilarter. Mens almindelige sokler er enkle i design, andre er mere elegant og indslag indviklede udskæringer og kan være stærkt præget. Andre sokler indslag mønstre og nogle er endda delvist prydet med guld, messing eller sølv til en mere opulent finish. Selv klart snit sokler kan tilbyde varierende designs, som bredere, mere dramatisk bredder af sokler bliver tilgængelige til at tilføje en unik aspekt til en ellers fælles stykke af støbning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com