Bass fiskeri badeværelse Decor

February 24

Bass fiskeri badeværelse Decor

Hvis bass fiskeri er en særlig lidenskab, kan det indgå i designstil i dit hjem. Fordi tema udsmykning er blevet så populær, er der utallige muligheder, når det kommer til apteringen en stue som badeværelse.

Plads overvejelser

Badeværelserne er ofte små rum, en faktor, der bør tages i betragtning, når udsmykning. Det er klogt at vælge et par punkter at du især godt lide i stedet udfylde det med alt hvad du har hvis du ønsker det til at se overskueligt. Også tænke på din farveskema. For eksempel, ville en cool lake blå gøre rummet synes større end en mørk Bordeaux maling.

Gulvbelægning

Gulve har tendens til at være mere permanent end maling, så kan du vælge ny gulvbelægning først. En cool, lys-farvede flise er en fin mulighed for et badeværelse, som er en holdbar, prunkløst linoleum.

Tilbehør

Et bas-fiskeri-tema værelse kan være klassisk, med en enkelt, smukt indrammet billede af en bas på væggen. Du kan vælge en mere finurlig stil, med en fiskestang, der hang på væggen, lokker bruges som badeforhæng kroge, fisk-formet gæst sæbe i en skål, en fiskeri-inspirerede dekorative lys skifte cover og tackle boksen bruges til hus din grooming supplies.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com