Basswood vs cedertræ til Sauna

August 16

Basswood vs cedertræ til Sauna

Saunaer er brugt som en del af en forfriskende afgiftning proces af mange mennesker. Miljø, men som omfatter høje temperaturer og undertiden fugt induceret ved at indføre vand til varmeelementer, kan warp, vride eller knække woods. Cedertræ og basswood modstå forvrængning og dermed er gode valg for saunaer. Den væsentligste forskel mellem de to skove til saunaer er at cedar udsender en duft og basswood ikke.

Fakta

Flere stabil arter af træ, ligesom skarntyde og polar, der bruges til at konstruere saunaer men cedertræ og basswood er de mest populære valg. Begge er nåletræ vokset i USA. Cedar bruges også til at gøre udendørs møbler og vægbeklædning. Det er også bruges til line skabene eller tæppe kister, som dens duft siges at frastøde insekter. Basswood formidler hverken smag eller lugt og er valgt til brug som kasser og fødevarer containere. Træ også skærer godt og holder fine detaljer i færdige stykker.

Varme og fugt

Både cedertræ og basswood tendens til at ligge flad og glat, modstå forvrængning. Denne stabilitet hjælper både woods modstå revner og opdele selv under den hurtige opvarmning og afkøling cyklusser af sauna brug. Begge træsorter er holdbart og let. Olier i basswood og cedar hjælper dem kaste vand i stedet for at absorbere det, så skoven forbliver vandtæt.

Bakterier og svamp

Både skoven er også er resistente over for bakteriel vækst, angreb af svampe, rot og forfald. Disse funktioner gør basswood og cedar fremragende valg for en varm, fugtig sauna miljø, der er i stand til at fremme væksten af disse uvelkomne gæster.

Farve

Basswood har en stram, lige korn. Det er meget lys, næsten hvid farve med meget få mørkere områder. Sauna bygget fra basswood har en ren, lyse udseende. Cedar er kendetegnet ved dens lys, honning farve kontrast af store bands, der er rødbrun i hue. Cedar er en mere traditionel træ udvælgelse. Saunaer stammer i Skandinavien hvor cedertræ blev rigeligt og udført i høj-fugt miljøer. Da saunaer vundet i popularitet, blev erstatninger for cedar brugt. Basswood dukket op som den mest populære af disse erstatninger på grund af sin farve, ydeevne i varme og manglende duft.

Fragrance

Den markant forskel mellem basswood og cedertræ er duften notorious med cedertræ. Mange mennesker finder lugten tiltalende, men et antal mennesker kan have en allergisk reaktion på lugten, eller simpelthen ikke nyde duften. Basswood har ikke en lugt, når tør, våd eller opvarmet. At vælge mellem basswood eller cedertræ til den indvendige finish af sauna ofte kommer til om du kan tåle eller lide cedar's duft og om du ønsker en sauna oplevelse helt blottet for enhver duftstoffer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com