Batik vindue behandlinger

December 17

Batik gardinerne resultatet af en proces med farvning stof med en speciel farve til at oprette et mønster. Batik behandling gælder kun for dele af stoffet ikke er beskyttet med en smeltet voks. Batik proces producerer en smuk kontrast mellem den oprindelige stof farve og den farvet mønster.

Blå og hvid

Traditionel blå og hvid batik forhæng giver fremragende vindue behandlinger for værelser med et monokromt design ordningen, herunder farver som hvid, grå og lyseblå. Overvej en række mønstre i batik draperier, når du har værelser med hvid maling på vægge, hvide fliser eller tæpper på gulvene og hvide møbler ligesom vidjer. Opnå batik stil ved at gøre det selv eller ved at købe fremstillede blå-og-hvid udskriver tekstiler. Vælg typen mønster, der accenter dine møbler og din sans for stil--blomster og geometriske mønstre er fælles batik print.

Varme toner

Tekstil-producenter også gøre smukke gardiner i en række andre batik aftryk. Du kan matche et stof som voile at bomuld sengetæppe og pude humbug sæt. Et farveskema omfatter orange, røde, grønne og gule farvestoffer på hvidt stof. Mange batik print stammer fra Indien, hvilket afspejler en lang batik tradition. Indarbejde batik udskriver med andre designelementer på værelset, herunder vægkunst, maling, gulvbelægning, møbler, lampeskærme og inventar. Bomuld batik gardiner også tilbyder langvarig holdbarhed, så de kan modstå lejlighedsvis vask på blide cyklus.

Simuleret Batik

Hjem dekoratører måske vælge at simulere batik vinduet paneler ved hjælp af alternative metoder. Ved hjælp af stoffet squirters, tynde pensler, tie-dye og andre metoder, opnå en batik mønster på bomuld vinduet paneler. Du kan simulere de samme farveskema du finde i en on-line foto af fremstillede vinduet paneler. En abstrakt mønster eller et mønster du male på at simulere en batik mønster skaber en farverig tilføjelse til ethvert vindue. Ligesom nogle no-sy vindue behandlinger, tjener batik paneler flere formål, herunder tjener som møbler gardiner, duge, vægtæpper og sengelinned.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com