Batteridrevet belysning ideer til lejligheder

June 30

Batteridrevet belysning ideer til lejligheder

En måde at sætte lys i områder af en lejlighed som et skab eller at skabe dekorative stemning uden elektriske ledninger er med batteridrevet lys. Batteri drives lys eliminere behovet for at placere lys i nærheden af en stikkontakt og kommer i en bred vifte af stilarter, mange af dem til meget rimelige priser.

LED lys

LED stearinlys deres modparter i voks men bruge energi effektive lysdioder i stedet for en flamme. Nogle LED fyrfadslys, søjler og tilspidset stearinlys selv flimre, giver udseende af en faktiske flamme.

Streng lys

Batteridrevne strenge af lys, som ligner juletræ lyser, er fælles indretning i boliger og lejligheder både. Disse lys kommer i mange forskellige farver og kan bruges til at indramme et værelse loftet, at skitsere en døråbning eller til at definere en vindueskarm eller afsats. Streng lys er et glimrende alternativ i værelser eller gangarealer, der mangler en overhead lys. De kan også bruges til at bringe farve til et værelse.

Læselys

Mange lys, især bordplade lamper, der bruges til læsning eller andre individuelle opgaver og ikke til at belyse et helt rum. Batteri drives lamper giver samme fordel, men er bærbare og kræver ikke læseren til at sidde i nærheden af en stikkontakt. Derudover giver små batteridrevne bog lys et godt alternativ til større lamper. Læsere kan bruge dem til at give yderligere lys, når de sidder væk fra en vigtigste kilde til lys til at reducere anstrengelsen af øjnene.

Lanterner og udendørs lys

Batteridrevet lys kan også bringe stil og belysning til en lejlighed uderum som en balkon eller terrasse område. Batteri lanterner, meget gerne førte stearinlys, undertiden indeholde en flimrende elektrisk lys, der ligner en faktiske flamme uden producerer varme eller kræver brændselsolie. Nogle udendørs lamper bruger solceller til at gemme strøm i et batteri i løbet af dagen og belyse natten automatisk. Disse typer af lys er fremragende til fortove eller indgange, som ikke måske ellers være godt oplyst.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com