BBB metode barnlille Pool rengøring

March 23

Det kan være yderst fristende at tømme og genopfylde en barnlille pool hver par dage i stedet for at rense den. Men efter en sommer vil du spilde 300 til 600 gallon vand unødigt. Brug metoden BBB til at holde din barnlille pool ren.

Borax

Borax er tilgængelig i vasketøj midtergangen i Bilka og vil hæve pH i vandet. PH vil påvirke alt fra effektiviteten af blegemiddel til at rense vand til hvordan vandet vil påvirke svømmere. Når pH er ude af balance, kan svømmere har røde, irriterede øjne og kløende hud. Ideel pH til svømning er mellem 7,2 og 7.6. Omkring 1/2 en teskefuld vil behandle et børnebassin med 26 gallons.

Blegemiddel

Den aktive ingrediens i husholdningernes blegemiddel, natriumhypochlorit, er den samme som den aktive ingrediens i emballeret klor. Blegemiddel er den sanitizer, der vil holde vandet fri for skadegørere. 2 teskefulde vil behandle et børnebassin med 26 gallons.

Bagepulver

Bagepulver vil øge den totale alkalinitet af vandet. Alkalinitet holder pH stabil som og derefter giver mulighed for blegemiddel at fjerne flere bakterier og forurener. Om en 1/2 af en teskefuld af baking soda vil behandle 26 gallons af vand.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com