BBQ hus udsmykning idéer

November 24

BBQ hus udsmykning idéer

Dekoration af en restaurant eller endog et hjem at have temaet for en klassisk BBQ hus kan gøres med bestemte typer af indretning og maling farve på væggene, eller som et tema i restauranten i almindelighed. Meget af den fysiske indretning i BBQ hus udsmykning ordning kan købes på partiet butikker, antikke butikker eller på loppemarkeder.

Rød og hvid ternede duge

Rød og hvid ternede duge er de klassiske duge i mange berømte og klassiske BBQ restauranter. Disse typer af duge skal være købt og sætte over alle de tabeller, der serverer mad på grill eller hvor folk skal spise under en BBQ. Disse duge kan købes på de fleste parter butikker som klud duge, som er dyrere, eller som plast duge, som kan være spildt på og smides væk når BBQ er overstået. Dette vil straks give følelsen af en BBQ til alle gæsterne.

Sauce farvede vægge

Hvad gør BBQ mest mindeværdige er BBQ sauce og dens mørk rød farve. For en virkelig overbevisende udsmykning base til hele huset eller restaurant, der serverer BBQ, male væggene i området hvor BBQ forekommer samme farve af saucen. Disse rige, mørke røde mure vil straks vækker ønsket om at have BBQ. At have stole eller borde, der er denne farve vil også hjælpe, tilskynde denne følelse. Dette bør dog kun virkelig ske i lokaler, der regelmæssigt har grillaftener.

Akvakulturbrug eller Ranch udstyr

Hængende gamle gammeldags landbrug eller ranching udstyr fra væggene er en anden interessant type af indretning, der vil hjælpe med at få det autentiske BBQ tema. Denne indretning kan variere fra landbrug hakker eller høtyve, unik udseende stykker af drivtømmer, autentiske jern eller gammeldags grilling udstyr og endda pigtråd, der stadig er knyttet til en hegnspæl. Disse værktøjer og andre ranch-orienterede elementer bør sikret mod væggen af huset eller sat op i hjørnerne af rummet eller omkring BBQ tjener område, ud af gæsternes måde, således at ingen får ondt af disse elementer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com