Beach House dekoration idéer

August 18

Sand spores på tværs af dit køkken gulv og bølgerne bryder op på din baghave er alle en del af enthrallment ved at eje en ved stranden hjem. Mens udgifterne til fast ejendom kan være behøver skyhøjt, udsmykning omkostninger ikke at være. Casual stranden stil læner sig stærkt på ting du kan redde, købe på et loppemarked, stranden butik eller håndværk butik eller find på en afslappende slentre ned til stranden. Start med et tema som New England lys huse eller Caribien pirater, og derefter bringe stranden indendørs.

Ny England havet Shanty

Tjek New Bedford hvalfangst Museum i referencerne for usædvanlige stykker. Hvis du ikke har råd til de eklektiske tilbud, begynde at lede efter de samme ting i stranden gemmer på en af kysterne rundt om i landet. Lys huse og lanterner tilføje varme til værelser. Du kan have lanterner telegraferede til at køre på elektricitet til at undgå røg og sod fra olier og brændende. Drivgarn træ og hummer fælder er populære dekorationer. Hænge neutralt net og placere farvede glaskugler indeni. Bøjer og måger gør nice accenter på vægge sammen med oceaniske illustrationer. Kort og tidevandet tabeller også gøre fantastiske illustrationer. Have dem monteret og indrammet og hænge dem ved siden af nautiske kompasser, maritime ure, koøjer og skibenes hjul. Flettede tæpper tilføje en dejlig New England touch.

Pirate's Cove

Udsmykning med hængende mos og kister af booty kan synes vanskeligt at løse, men dine møbler kan indeholde masser af lounging puder. Kranier er populære og tilgængelig i glas votives eller menneske-størrelse kranier med vokslys. Hænge laset gardiner, der ser ud som de har været i et søslag. Bruge tønder til ende tabeller. Fyld musselin poser med imiteret smykker og holde dem rundt for gæster at undersøge. Tykke reb er en fantastisk tilføjelse. Placer et skelet eller andet sted i mix og tilføje en papegøje med en eyepatch. Du kan endda bygge elektrisk brand flyver (Se ressourcer).

Det er 5 O'clock et sted

Sætte på nogle Buffet melodier og begynde at drømme om dit eget Margaritaville. Dette er en tropisk look med masser af orkideer og rattan. Dekorere med peddigrør eller rattan komfortable møbler. Hvidtekalk vægge og tilføre dem en tekstureret sand finish. Dekorere i levende farver. Tilføje anstrøg af Hawaii eller Florida Gulf Coast med gammeldags hula piger, nautilus skaller og blomstret leis. Tilføje net med sand skaller og søstjerner. Denne indretning er lys, lys, blomster og komfortable.

California dreamin '

Surf's up i Californien, og du kan hænge en endeløs ten hele året med et tema, der spænder fra Venice Beach med dets berømte muscleman udsigt til Capistrano sluge festlighederne. Palmer i potter med bølge blå vægge og et surfbræt hang over kappen er perfekt til denne Pacific tema. Striber på væggene og i møbler fungerer bedst i California strandhus. Levende lærred slynge ryg stole låne en afslappet stemning. Hænge vindspil i åbne vinduer og nyde havets brise og musikken. Hænge batik og binde farvet gardiner. Gøre Zen haven lige i stuen, så gæsterne kan nyde raking plottet og placere stenene. Bruge sisal tæpper på gulvet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com