Beach House gaver

January 17

Beach House gaver

Hvis du har brug for en gave til nogen, der bor nær stranden, overveje en gave, som hun kan bruge til at dekorere hende hjem. Fra møbler til malerier, en bred vifte af gaver er velegnet til visning i en strandhus. Om din ven fejrer en fødselsdag, jubilæum eller housewarming, overveje at lave eller købe en beach-tema gave, der vil minde hende om du, hver gang hun ser det i sit hjem.

Illustrationer

En oversize maleri af et landskab, strand er en ideel gave, der vil bringe ydersiden i. Hvis modtageren er en ivrig sømand, give ham et maleri af en sejlbåd, marina eller sejlbåd race. For en sjov og finurlig dekoration, give et maleri af surfbrætter, Adirondack stole sidder langs en seashore eller håndklæder lagt ud på stranden.

Møbler

Kurvemøbler passer godt med den ubekymrede og naturlig atmosfære af en strandhus. Hvis dit budget tillader, købe wicker sofa beklædt med Plys, strand-inspirerede stof eller en vidjer gyngestol til at placere på en veranda. Adirondack stole også passer godt i en stranden hjem. De er ideelle til brug udenfor og kan endda placeres i en stue eller den. Rattan er et andet materiale, der supplerer udseendet af en strandhus. Give en rattan kommode til brug i et soveværelse eller en rattan skænk til køkken eller spisestue.

Hjemmelavet lampe

At lave en lampe er ikke så kompliceret som det kan synes. Lamper kan være fremstillet af næsten ethvert objekt, så denne gave vil passe din modtagers indretning perfekt. Køb en klart glas lampe base, en lampe kit og en lampe skygge fra et hjem levering butik eller en specialforretning lampe. Indsamle skaller, strand glasset og sand fra stranden lige uden for din modtagers hjem. Fyld lampen base med de varer, du har indsamlet, installere lampe kit, og top med skyggen.

Springbræt

For at gøre din egen springbræt, købe beton fra et hjem forbedring butik. Vælg en støbeform til brug for din sten. Du kan finde forme på et håndværk butik, eller du kan bruge noget fra rundt omkring i huset, såsom en cookie ark, en gaveæske, eller en flad skål. Hvis du bruger et papir kasse, linje det med klare, plast wrap, så cementen ikke siver igennem. Bland cement ifølge pakke retninger, og fylde din mold, indtil cementen er mindst to inches dyb. Gør det muligt at indstille et par timer. Før cementen hærder fuldstændigt, tilføje dekorationer fra stranden, som skaller og strand glasset. Bruge en stok eller spyd til at tilføje en indskrift hvis du kan lide. Vent mindst 24 timer for cement til fuldt hærde før du fjerner det fra formen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com