Beach House gulvet keramisk Tile Idéer

July 28

Keramiske fliser er et glimrende valg for en strand salen som det er meget slidstærkt og ikke plette eller mug. Let at rengøre og visuelt alsidige, keramiske fliser kan være dyrere at installere, men typisk vise sig for at være en mere værdifuld investering. Vælger klogt og du kan oprette en beach house gulvet, der vil imponere dine gæster og stå sin prøve af tid.

Dækkende farver

At holde til en enkel farvemønster kan passe temaet for en strandhus uden at være æstetisk overvældende. Vælg en eller to grundfarver af firkantet flise, holde for øje, hvordan resten af huset er indrettet. Aqua blå, hvide og kølige grønne farver vil give din strandhus et middelhavspræg. Undgå farver som rød og sort, som de kan synes for fjendtlige eller aggressiv for den afslappede atmosfære på stranden. Hvis du vælger en farve, flise hele gulvet i denne farve. Hvis du bruger to farver, lav en mosaik mønster på jorden.

Tekstur

Et sted er mellem en-farvet fliser og designede fliser tekstureret fliser. Ifølge scrapbog scrapbog er keramiske fliser generelt enten taktile og visuelt. Tactile fliser kan have rejst designs eller furet indgraveringer på dem, mens visuelle fliser er glat at røre men kan synes at have tekstur på dem på grund af farver og skygger. Ved hjælp af tekstureret fliser som en accent stykke på dit gulv er en måde at spice op udseendet af en ensfarvet flisegulv. Alternative glat, single-farvet fliser med ru fliser. Da mennesker vil være at gå på gulvet, ikke overdrive det på tactile fliser, da disse ikke er meget venlige til bare fødder.

Billeder

Ved hjælp af fliser med billeder på dem kan give dit gulv sin egen personlighed og styrke den dekorative tema af dit hus. Kigge efter billeder som sand dollars, palmer, farvestrålende fisk, ankre, fyrtårne, sejlbåde og muslingeskaller. Prøv at vælge tre forskellige billeder af fyrtårne eller fisk og flisebelægning dit gulv med et lige antal af hver. Denne måde kan du bryde op ensartethed af billeder og give dit gulv nogle forskellige. Alternativt kan du vælge en ensfarvet flise i det meste af gulvet og lægge en kant af billedet fliser omkring kantning.

Mønstre

Keramiske fliser kommer også i mønstre som striber eller prikker. Når de lægger et mønster på gulvet, holde det simpelt eller vil det virke for overvældende. Vælg en flise med en tyk stribe ved siden af en tyndere stribe. Vælge farver, der er beroligende, som blå eller hvid, eller give dit gulv en pop med en lys gul eller grøn. Holde mønsteret konsekvent på tværs af gulvet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com