Beach House indvendige farver

June 23

Beach House indvendige farver

Når du vælger farver til at male ethvert interiør psykologi, farven vil viderebringe og den tone, du ønsker at give den plads du maler skal tages i betragtning. For en strandhus, hvor folk går til at slappe af og komme væk fra deres dagligdag, bør visse lysere farver anvendes på vægge og loft.

Blå

Blå som havet til himlen, er en af de mest fremherskende farver i vores dagligdag og er derfor en af de mest afslappende. Dette gør en fremragende beach house farve, da det er glædeligt, at begge køn. Det er kendt for at lindre, slappe af og gøre folk føler sig mere åndelige og centreret, ifølge demesne.info. Det er en fremragende farve for soveværelser og stuer, og er også kendt for at forbedre koncentration. De er også kendt at fungere godt i badeværelser og vaskeri områder, men ikke så godt for køkkener, hvilket kan skyldes "vores primitivel instinkter at undgå blå fødevarer", siger demense.info.

Grøn

Som blå, grøn er en beroligende farve, som det findes i naturen i mange forskellige nuancer. Denne farve er kendt at berolige og slappe af, ifølge demesne.info, og betragtes som en helbredende farve. Olivenolie og salvie greens er mest tiltrækkende som de er forholdsvis neutrale i deres Farveintensitet. Mørke grønne er en smule mere fokuseret og er godt for soveværelser eller kontorer i en strandhus. Lysere grønne er perfekt til stuen eller køkkener af strand huse, som de er afslappet og lyse, gør du føler dig hjemme når du er omgivet af dem.

Orange

Kendt som en indbydende farve, er orange en fremragende farve til interiør eller eksteriør af strand huse, selvom huset kan skille sig ud i nabolaget. Denne farve er kendt for at være indbydende og vital og gør folk opmærksom på, når de er omkring det. I et køkken, er denne farve kendt for at forbedre appetit, ifølge demesne.info, samt i en spisestue. Posten gangarealer med strand huse er perfekt til farven orange. Hvis du bruger det på ydersiden af dit sommerhus, kan det være bedre at vælge en mere subtil skygge, så huset ikke skiller sig ud for meget.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com