Beach House køkken idéer

December 5

Beach House køkken idéer

Hvis du har et hjem beliggende på stranden, dekorere indvendige i en stil, der afspejler den natur og livsstil i sådan et miljø. For eksempel, bringe udendørs ved hjælp af farver, der er almindeligt i forbindelse med dette landskab og bruge materialer, der er let at pleje. Når dekorere din beach house køkken, vælge kabinet, møbler og dekorative accenter, der supplerer atmosfæren af den opfattelse, der ligger lige uden for døren.

Farvevalg

Gøre det synes som om ydersiden flyder inde ved at vælge farver der reflekterer naturligvis forbundet med stranden. Aqua og søgrøn er naturligt valg, da de ekko farverne på hav og himmel. Andre sandsynlige farvevalg er nuancer, der kalder sind udseendet af sand---for eksempel, tan, beige og taupe. Hvis du vil oprette en mere nautiske look, vælge kobolt blå og hvid. Selv nuancer af pink---som coral og laks---fremmane billeder af stranden, som du kan se disse farver i skaller og koral. Bruge disse farver til at male dine vægge, på din bordplader, i dit gulv og dit køkken dekorative tilbehør.

Kabinet

Kabinet er en afgørende bestanddel i et køkken, som indeholder det nødvendige opbevaring. Kabinet kan også oprette tilføje visuelle interesse for rummet og bidrage til at skabe et bestemt udseende. I stranden hjem køkken, vælge en lys træ---såsom ahorn, eg, fyr eller birk. En anden mulighed for denne plads er ren hvid eller hvidkalkede kabinetter. Glas front døre giver en åbne og luftige fornemmelse til rummet. Tilføje interesse for glasset ved at have en strand-inspirerede design ætset ind i det. Hvis du ønsker en virkelig åben look, går døren-mindre, eller springe skabene helt og bruge flydende hylder til opbevaring.

Bordplader

Der er flere materialer til at overveje, når du vælger en bordplade, som passer til udseendet af denne plads vil stå op til det daglige slid og ælde oplevet i et køkken. Travertin eller lys-farvede granit tilbyder en strandagtig look og begge er varme - og ridsefri, hvilket gør dem et ideelt valg for en køkken bordplade. Vælg holdbare keramiske fliser i farver der matcher resten af rummet--- eller har en bestemt design lavet for en one-of-a-kind look. En slagter blok tilbyder et naturligt look for pladsen og er en ideel skærefladen.

Strand-inspirerede tilbehør

Tilbehør hjælpe for at binde udseendet af et værelse sammen, og en beach house køkken er ingen undtagelse. Flet og rattan indkøbskurve hang på væggene tilføje stil til rummet og du kan fjerne og bruge dem til at tjene brød, chips og andre typer af fødevarer, hvilket gør dem en funktionel dekorative accent. Bruge træ eller rustfrit stål salt og peber shakers og serviet og papir håndklæde holdere. Sæt glas dunke på bordplader. Vise udskrifter af strand landskaber på væggene. Lå en rattan, søgræs eller flettet område tæppe på gulvet for at varme op plads.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com