Beading projekter for Home Decor

March 2

Beading projekter for Home Decor

Beading projekter kan være berigende og økonomisk. I stedet for at smide gamle og erstatte det med den nye, spare penge ved at bruge perler til at give nyt liv til gamle, slidte elementer rundt i hjemmet eller oprette funky elementer. Der er masser af projekter egnet til yngre mennesker, så få hele familien sammen og eksperimentere med perler til at skabe smukke home decor sammen.

Puder

Tilføje perle mønstre til dine puder tilføjer interesse og tekstur; Det er også en økonomisk måde at gøre billige, grundlæggende puder synes at være meget dyrt, bespoken elementer. Design forskellige mønstre på papir først, drej derefter pudebetræk indefra og ud. Brug kridt eller en blyant, kopiere dit mønster på indersiden af pudebetræk, placere en prik, hvor hver perle vil være syet på plads. Hvis du ikke føler tillid til at designe dit eget mønster, vælge en pudebetræk med et mønster allerede på plads, og pynte det eksisterende mønster med perler.

Billedrammer

Beslutte, om din farveskema og vælg de passende perler. De behøver ikke at være en ensartet form og størrelse. Ved hjælp af perler i en række forskellige figurer, tilføjer nuancer og størrelser endnu mere tekstur og interesse til dine billeder. Bruge en hot limpistol vedhæfte perlerne til billedramme, du kan træffe beslutning om en ensartet mønster eller en tilfældig, tilfældig design. Rammen kan være fuldstændig dækket eller perlerne kan være strategisk placeret omkring rammen som en udsmykning--en klynge i det ene hjørne, f.eks.

Lampeskærme

Eksisterende lampeskærme kan blive forskønnet i en lignende måde at puder og billedrammer, ved hjælp af enten en hot limpistol eller nål og tråd til at vedhæfte perlerne til stoffet. Alternativt til et helt nyt look, fjerne stof omkring din gamle lampeskærm, indlevering bare ledning rammen. Måle afstanden fra de øverste og nederste dele af rammen og derefter klippe stykker af floral wire til den korrekte længde, tilføje lidt ekstra for at ombryde omkring rammen. Tråd dine perler på hvert stykke ledning og tillægger de øverste og nederste dele af rammen beaded wiren.

Beaded flasker

Beaded flasker gør virkelig billigt og hurtig hjem dekorationer. Tråd perler på farvet wire, tilgængelig fra håndværk butikker, så pak den beaded ledning rundt om flasken. Gøre en løkke til at sikre ledningen rundt om halsen af flasken og guffe anden enden omkring den foregående række wire. Denne teknik kan bruges på mange husholdningsartikler såsom dekorative flasker og gamle krukker til at oprette flower vaser, urtepotter og endda salt og peber gryder.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com