Bedre ideer til en ubrugt spisestue

June 19

Bedre ideer til en ubrugt spisestue

Hvis du har en spisestue i dit hjem, du ikke bruger, er remodeling plads til at bruge til et andet formål meget praktiske. Ved hjælp af din spisestue, som en anden type værelse vil hjælpe dig med at udnytte pladsen og maksimere lagerplads i dit hjem. Uanset om du søger for at tilføje en familie-sjov spil værelse eller et andet soveværelse, kan dine ubrugte spisestue tilbyde den perfekte løsning.

Spillehal

Selv en lille ubrugte spisestue kan blive omdannet til et spillerum, der er sjov for hele familien. En lille spisestue kan nemt omdannes til en video game room. For en video spil værelse, kan du tilslutte et TV og alle de nødvendige konsoller og give et par behagelige stole til siddepladser. Større spisestuer kan bruges til store bordspil, såsom pool eller air hockey. Placere et par reoler i rummet for at gemme og vise din video og brætspil.

Soveværelse

En lukket spisestue kan omdannes til et soveværelse, forudsat at vinduerne og andre funktioner i rummet opfylder alle brand og sikkerhed forordninger. Hvis du vil bruge din spisestue som et soveværelse, blot flytte en seng og kommode i og dekorere rummet til din smag. En lille spisestue kan bruges som en gæst soveværelse ved at placere en drømmeseng eller twin-størrelse seng på værelset til at give sovende plads til gæsterne, mens de opholder sig i dit hjem.

Home Office

Hvis du har altid drømt om at have et hjemmekontor, vil din ubrugte spisestue give dig mulighed for at have én. Sørg for, at spisestuen er forbundet til internettet, eller har adgang til en trådløs router til din computer. Sat op dit skrivebord, computer, printer, faxmaskine eller nogen andre office varer du ønsker i spisestuen og dekorere det efter din smag.

Bibliotek

Hvis du er en ivrig læser med en ekspansiv bogsamling, omdanne dine ubrugte spisestue i et bibliotek ved at købe bogreoler og gemme alle dine bøger i rummet. Du kan også ønsker at placere en behagelig stol på værelset for dig at slappe af i, mens du læser. Andre møbler til at overveje at placere i biblioteket omfatter en side eller slutningen bordet og en skammel. Hvis du planlægger at læse i biblioteket, være sikker på, at værelset har god belysning, så du ikke behøver at belaste dine øjne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com