Bedst farve granit bordplade for honning eg frysere

October 9

Når du vælger en granit bordplade farve til bedste supplerer din honning-tonet eg frysere, overveje yderligere designelementer i dit køkken, som eksisterende gulve, apparater og udsmykning stil. Ægte granit er tilgængelig i en bred vifte af naturlige nuancer og veining mønstre, så vælg et stykke der indeholder pletter eller striber af farve til at binde dit køkken palet sammen. Og da granit er et naturmateriale, ingen to stykker er nogensinde nøjagtig ens, at foretage dit farvevalg en virkelig one-of-a-kind designelement.

Friske og luftige

Tilføje moderne friskhed til din honning-tonet kabinetter med en hvid granit bordplade. Neutral hvid tilføjer en ren, sprød stemning mod naturlige eg, mens også gør køkken føler mere rummelige og luftige. Udvælge en plade af hvid granit med kun et par pletter eller venerne i farve til at henlede opmærksomheden på hvidt, eller vælge granit med talrige farvede veining eller plettet mønstre på en hvid baggrund for at give æstetisk kontrast. Vælg granit pletter eller venerne i nuancer til at forbedre dine køkkenskabe og møbler, såsom et par gule - og brun-tonet årer, at supplere eg frysere, hvid apparater og mørke hårdttræ gulvbelægning.

Varm og indbydende

Rampe op udsmykning temperaturen i din natur-inspireret køkken af topping din eg-klædte kabinetter med granitbordplader i en plettet blanding af varme karamel, mudrede brune og cremede elfenben toner. Denne jordiske trio supplerer den gullig farve af honning egetræ med en trøstende, back to nature føler. Vælg en granit slab, der også omfatter en sprøjter af dæmpede grønne eller blå nuancer til at injicere friluftsmenneske farve inde i dit køkken. Blanding af brun, gul, grøn og elfenben skaber subtile farve påmindelser om karakter, såsom kviste, grene, blade, græs og sky.

Mørk og dramatisk

Tilføj udsmykning drama i køkkenet med lyse eg frysere parret med kul-sort granitbordplader. Farvekontrast mellem de sorte tællere og eg frysere bringer designer-kyndige panache til traditionelle køkken. Vælge granit med fine guld vener eller rig gyldne pletter til at tilføje et strejf af glinsende funkle, mens som supplement til de gyldne toner af de træ kabinetter. Sort granitbordplader også binde sammen sort apparater og sort lys armaturer dekoreret med skinnende guld trim--som oversize sort metal vedhæng lys udsmykket med et messing bånd omkring den nederste rand af armaturet.

Fed og smuk

Vågn op din gul-tonet eg frysere med en granit bordplade i en slående fed hue. For eksempel, vælge en smaragd grøn granit med swirls af grå og lille strejf af gul for at kunne tilbyde et stænk af strålende farve med et let anstrøg af gul visuelt binde køkkenbordet til kabinetterne. Indrette køkken med slanke rustfrit stål apparater og børstet krom lamper til at fremhæve den moderne vibe og understrege de grå hvirvler indlejret i grøn granit bordplade. Udveksle gamle fryser hardware for chrome erstatninger til at fuldføre den fed udseende.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com