Bedst sække pottemuld til brug for tomater

January 15

Tomater er en varm sæson haven favorit, men ikke alle har plads til at plante dem i jorden. Heldigvis, de kan dyrkes nemt i containere, selv de store bøffer. Men du bør ikke bruge almindelig havejord når voksende container tomater, da det er for tung til plantens rødder vokser godt og du risikerer at have jorden befængt med soilborne sygdomme. En god sække pottemuld, har dog en blanding af komponenter, der er vigtig for plantens vækst.

Perlite

Kigge efter en potning mix, der har perlite i det som en jord ændring. Denne hvide materiale er et uorganisk ændringsforslag, der stammer fra vulkansk materiale og bruges som en jordforbedring til at gøre det lettere, der tillader vand og næringsstoffer for at rejse til rødderne af tomatplanter. Denne luftning hjælper også med kloakering, en funktion, der er vigtigt for alle planter, og fordi luft og vand kan komme til rodsystemet, tomat plantens rødder kan spredt ud, hvilket gør det til en stærkere plante og bedre udbytte.

Sphagnum sphagnum

Vælg en potning mix, der indeholder sphagnum sphagnum som en del af jord blandingen. Ændringsforslaget jord er en økologisk og fælles tilføjelse til potning mix. Ligesom perlite hjælper sphagnum sphagnum lufte jorden. Denne type af sphagnum er især godt for planter, der foretrækker en let sur jord, såsom tomater. Den perfekte pH eller balance af alkalinitet til surhedsgrad, i tomater er mellem 5,5 og 7.0.

Kompost

Vælge en blanding, der også indeholder nogle kompost som et ændringsforslag til din tomatplante, pottemuld. Kompost er typisk tilføjes en potning jord blanding at planterne får nødvendige næringsstoffer. Kompost fundet i sække jord kan blive komposteret gødning eller gylle, der er overladt til at helbrede og dehydrere, eller komposteres blade og scraps fra grøntsager og frugter, der har rådnet i en rig ændringsforslag. Kompost hjælper med at holde den potning mix lys og feeds din tomat planter de næringsstoffer, som de har brug for.

Den rette blanding af alle tre

For at sikre ordentlig sundheden for din tomatplanter, kigge efter en sække pottemuld, der har lige dele jord, perlite, sphagnum sphagnum og kompost. Du bør kunne finde procentdelen af hver ingrediens ved at kontrollere posen. Lige dele af alle fire vil give dig den lys jord dine planter vil tørster sammen med de næringsstoffer, de bliver nødt til at give dig modne, røde frugter.

To andre ændringsforslag kan du søge efter, men som ikke er påkrævet, i en sække potning mix er en timed-release gødning og vand opbevaring krystaller. Disse tilføjelser vil hjælpe feed dine planter og holde fugt i jorden, så dine planter forbliver sund selv i varmen sommer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com