Bedste bærbare Electric Rumopvarmere

February 6

Bedste bærbare Electric Rumopvarmere

De øverste bærbare elektriske rumopvarmning er dem, der fungerer godt i små rum eller kontorer, spare plads, spare energi og nemt flyttes. Disse varmelegemer arbejder også godt til at opvarme en enkelte personer kropstemperatur når de placeres i umiddelbar nærhed. Værelser er opvarmede hurtigt med disse varmeovne, fordi varmen er fokuserer på en lille plads. Transportable varmeapparater har håndtag for nem medbringer og sikkerhedsfunktioner til at forhindre utilsigtede brande, hvis de vælter.

Holmes kvarts tårn HQH319

Holmes kvarts Tower HQH319 er en af de bedste bærbare Rumopvarmere på markedet. Det er små, vejer 10 pounds og er let at flytte fra rum til rum. Denne vandvarmer har en one touch termostaten for at justere høje, lave eller auto varmeindstillinger og har en integreret fan, der maksimerer varmefordeling. Når denne vandvarmer er aktiveret, det giver instant varme og behøver ikke at varme op. Det har også en ALCI plug for ekstra sikkerhed og en automatisk afspærring, hvis det vælter eller overophedes.

Lasko 754200 keramisk varmelegeme med justerbar termostat

Lasko 754200 keramisk varmelegeme med justerbar termostat er en top bærbare plads varmelegeme. Det har manuelle kontroller, en 1500-watt indstilling, en 900-watt indstilling og en fan-only indstilling. Dette er en selvregulerende varmelegeme med en keramisk element og er 7 2/5 af 6 3/5 af 10 inches i størrelse. Denne lille varmeapparat er nem at bære og transporterer af et håndtag til forskellige områder. Lasko 754200 leveres med tre års garanti, er stille og størrelse til at passe ind i et lille værelse eller kontor. Denne vandvarmer har også en overheat protection program.

Honeywell HZ519 Digital tavse komfort varmelegeme

Honeywell HZ519 Digital tavse komfort varmeren er en top vandvarmeren, der er stille, har knapper der er lette at sæt, en termostat, et LCD-display og en one - 12 timers automatisk slukning. Det har også en sikkerhed spørgsmål teknologi, en snuble switch, en automatisk sluk-high-limit knap, en tre-ben jorden plug og en HPN netledning til ekstra sikkerhed. Denne Honeywell HZ519 har advarsel lys, flammebestandige plast og alarm på grillen, hvis det bliver for varmt. Det er let, lille og let at flytte fra et rum til et andet.

Optimus H-5210 infrarød elektrisk kompakt varmeapparat

Optimus H-5210 Infra-rød El kompakt varmeren er et energibesparende, top varmeapparat med en strålende varmekilde. Det er elektrisk, små, har en 400-watt indstilling, en 800-watt indstilling og varmen element har infrarød varme. Denne vandvarmer er stille, lette at flytte, kun vejer 6 pounds, har en overheat sikkerhed cut-off enhed og en snuble sikkerhedsanordning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com