Bedste flise til bordplader

July 18

Når du beslutter dig for at du vil afvise den laminate bevægelse og gå tilbage til gode gamle fliser til køkkenbordet, har du en masse flise materialer og stilarter at vælge imellem. Uanset hvad du vælger, det er vigtigt, at du starter med en stærk underlag af 1/4-inch cement board, limet og skruet til køkkenbordet struktur. Brug thinset mørtel angive fliserne, og sørg for, at injektionsmørtel er forseglet mod fugt og pletter. Hvis flisen er ikke en høj-gloss glaseret sort, skal flise ansigt forsegles så godt.

Keramik

Fuld størrelse glaserede keramiske fliser--hvor som helst mellem 4 til 10 inches tværs--er en varig standard for bordplader på grund af deres skønhed, holdbarhed og relative overkommelighed. De er også ret nemt at installere, da de kan scorede og snapped til lige snit. Det klassiske look til bordplader er hvid keramik, men den brede vifte af fliser tilgængelig i dag kan du bruge enhver farve du ønsker. Gå med en anden farvet injektionsmørtel understrege varemærke gittermønster af fliserne.

Mosaik

Mosaik fliser så små som 1/2 tommer på tværs af sælges i mesh-backed ark, så store grupper af dem kan blive lagt på én gang. Ved at skære gennem trådnet mellem fliserne, kan du gøre blokke af farver i enhver form du ønsker, og arrangere dem med andre farvegrupper form designs, ord og selv kunstneriske vægmalerier. Hvis du har en kunstnerisk flair, overveje at oprette et landskab scene af en solopgang over felter for at hilse på dig på morgenmad hver morgen.

Firkantet granit

Solidt, heldragter granit er blandt de mest imponerende måder at overfladen en bordplade. Det er også en af de dyreste, og noget, du kan ikke realistisk set gøre selv. Men der er en gør det selv-alternativ: square-cut granit fliser, af 4 eller 6 inches tværs, der er lagt med matchende fuger, så linjerne næsten forsvinde og det ligner en solidt stykke. Fliserne skal være meget flad med ingen mounding til dem, og overfladen må være meget niveau. Når du injektionsmørtel, Sørg for, at fugerne er helt selv med flisen. Forsegle granit og injektionsmørtel godt med en klar vandtæt flise fugemasse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com